Pai si atunci cum monitorizeaza site-ul, daca il vede doar la inceput ?
De unde stie ca merita adaugat in DMOZ?
Versiune printabilă
Daca ai continut de calitate si site-ul tau nu seamana foarte mult cu restul site-urilor de pe www, ai sanse ca site-ul tau sa fie aprobat. Daca ai doar un site cu copy/paste, nu ti-l accepta.
Totodata am observat ca site-urile foarte noi nu sunt aprobate (de ex. blogurile cu 2-3 posturi)
Nu prea imi dau seama exact la ce tip de site-uri te referi, dar daca te referi la site-uri gen "bani pe net" sau MFA (made for adsense), nu ai nicio sansa ca site-ul tau sa fie aprobat.
Totul depinde de calitatea lor, functionalitate, continut, (foarte putin conteaza si design-ul) si de ce nu, vechime.
ok... ce facem cu categoriile care nu au editori de 2-3 ani ?
Nu ai ce face.
De multe ori am avut impresia nu ca nu ar exista editor in categoria respectiva ci pur si simplu nu a vrut sa-mi aprobe siteul pe motive de concurenta cu propriile lui siteuri.
eu "ma chinui" (vorba vine) de 2 ani cu un site sa il afisez si nimic ... nu e editor .. ba e dar nu aproba .. ba kkt ... intre timp am renuntat
cu toate astea... urmaresc cu atentie una din categoriile "fara editor" si surpriza... au mai aparut doua siteuri noi... ciudat nu ?
@ rares "cu siguranta'i un sambure de adevar in ceea ce spui"
ce am ca argument? cu ceva timp in urma o firma cunoscuta avea pe langa... gama variata de servicii si o mica "scapare" chiar pe siteul lor de prezentare si anume "inscrierea in DMOZ"
intamplator sau nu... lucrarile din portofoliul lor sunt in mare proportie destul de insemnata in DMOZ
Nu-i chiar ciudat asta ....
daca citesti cu atentie se spune ca:
chiar daca pe sub-sub-sub-sub categoria pe care incerci tu sa adaugi un site nu exista un editor ... mai exista si editori care se ocupa de sub-sub-sub-categorii in care intra si sub-sub-sub-sub categoria ta .. si e posibil ca unul din acei editori sa adauge site-uri la sub-sub-sub-sub-categorie :))
Sper ca m-am facut inteles