chiar daca categoria aleasa nu are un editor asta nu inseamna ca site-ul inscris nu poate fi aprobat respins..
Versiune printabilă
chiar daca categoria aleasa nu are un editor asta nu inseamna ca site-ul inscris nu poate fi aprobat respins..
Situri facute cu CMS-uri pe domenii gratuite se pot inscrie ?
Mai greu.
Pentru ca nu inspira siguranta ce peste 2 sapamani site-ul o sa mai fie functional.
Depinde de continut.
poate sa ma ajute cineva cu o adresa de mail unde pot sa intreb ce se intampla sau ce sa intamplat cu 2 magazine online, cred ca mai bine de jumate de an asteptam sa apara in dmoz, va rog mult
Acum nu te poate ajuta nimeni..nu merge DMOZ-ul.
Problema la DMOZ e ca e bazat pe Human Resource, ceea ce e si bine dar si rau.
E bine ca sunt totusi oameni care verifica situl, dar e si rau ca acestia se inscriu si uita apoi sa si faca ceva.
Dar problema e si a engine-ului DMOZ, care nu trimite notificari adminilor la o anume perioada, nu ii forteaza sa reintre si sa editeze siturile din categorie etc.
Nu prea ai posibilitate sa comentezi metoda unui autor, daca situl nu a fost acceptat, nu primesti un mail de respingere sau daca ai fost aprobat la fel un mail si asa mai departe :-)
E, poate ca de asta este acum pe pauza... Poate se fac aceste modificari si in viitor va fi mai bine... :)
Are cineva idee cit dureaza inscrierea unui site in DMOZ?
Am situl fera ro inscris deja la categoria licitatii,dar as vrea sa inscriu subdomeniul jocuri fera ro la categoria jocuri,am facut asta cu multe luni in urma,nu am mai dat submit din nou ca sa nu fie respins,dar vad ca nu s-a intimplat nimic.Sa fie oare din cauza ca deja domeniul principal este deja inscris?
Multumesc.
Ca idee, dureaza mult, de la 1 zi pina la infinit, depinzand de moderatorul acelui director :-((