-
Este Dmoz corupt ?
de 5-6 luni incerc sa-mi bag cateva site-uri in dmoz si nu imi sunt acceptate fara a sti motivul, avand in vedere ca site-urile sunt de 1-2 ani pr 3-4, design si continut 100% originale
stiu despre un timp de la o firma concurenta care este editor la dmoz, respectivul isi adauga subdomenii si link-uri interne de la site-urile personale in categorii cu pr mare si unde nu sunt multe site acceptate, ca el mai sunt zecii poate sute de editori si nimeni nu ia masuri
plu tipul cu pricina are un site in care foloseste text ascuns si iese nr 1 la mai multe cautari, am raportat la google de mai multe ori dar nu s-au luat masuri nici azi
astept pareri si sugestii
-
Pai da-ne si noua exemple daca tot stii :)
Ca peste tot exista si uscaturi, iar un astfel de director fiind bazat pe voluntariat, poti sa ai surprize. Putine servicii free sunt de calitate si totusi DMOZ este unul dintre ele.
-
dau link PM , nu vreau sa le fac reclama
-
Daca foloseste link ascuns da-ne linkul aici, sa ii facem toti raport la google.
-
aici e : vcc.ro
foloseste text ascuns de mult timp
-
l-am reportat. Sper sa faca toti asta.
Si acum ca o paranteza, sincer, mi se pare culmea penibilului sa folosesti hidden text. Mai bine il pui dracu sus in header, fara sa fie hidden, ca poate ai noroc si te lasa google in pace, dar asa e clar ca in momentul in care se uita un concurent la tine pe site te-ai dus naibii....
-
sunt curios cati o sa-l raporteze si daca o sa aiba efect
-
Daca il raportam mai multi sigur o sa aiba efect.
-
Asta e problema cu raportatul la Google, dureaza foarte mult (timp in care poate spammerul deja si-a atins scopurile) si uneori e nevoie de mai multe surse de raportare, cum spune Cristi.
In alta ordine de idei, sunt convins ca exista astfel de editori, dar nici nu i-as baga pe toti intr-o oala. Si nici nu m-as opri din inscris site-urle mele in DMOZ, doar pentru ca stiu ca un editor e corupt. E ca si cum n-ai mai merge la doctor cand esti bolnav, de frica sa nu dai peste Ciomu :)
-
l-am reportat si eu :) sincer sa fiu... nu cred ca listarea din DMOZ poate aduce un beneficiu chiar atata de mare unui site. Are site-u' listat in categorii cu PR mare? nu-i nimic... tu faci rost de multe linkuri de la site-uri related care cantaresc mai mult decat backlinkul lui din DMOZ