De cand am deschis acest thread am testat putin, insa nu a iesit prea bine. Am pus pe cineva sa faca 2 conturi:
CONTUL 1: cu nume de fata, poze atractive, a adaugat baieti la prieteni. Toti o bagau in seama, dar vazand ca nu sta la discutii cu ei, cativa au facut report si contul a fost inchis. Reusise sa stranga vreo 200 de prieteni, dar avea si foarte multe cereri in asteptare. Am impresia ca facebook daca vede ca ai multe cereri de prietenie in asteptare se prinde de ceea ce incerci sa faci si te urmareste mai de aproape.
CONTUL 2: cu nume si poze de baiat, a adaugat vreo 100 de fete la prieteni si au acceptat maxim 15 deci e extrem de greu de facut asta.
Daca stiti ceva tips-uri pentru crestere pagini/grupuri/profile, as vrea sa discutam. La grupuri din ce am vazut poti trimite invitatii pe adresa de email, insa nu am gasit cum s-ar putea face asta in masa, doar cate un email in parte. La pagini poti invita prietenii de pe conturile de persoane. La persoana poti doar sa dai share pe grupuri, etc.
Caut pe cineva cu experienta in promovarea pe facebook si care este dispus sa discutam 30 de minute. Fac cinste!