Observa cineva ceva ciudat la aceste 2 pagini :
Nissan Romania
Dell in Romania
si una cu putin mai mult bun simt :
Admiral Markets
Cum au reusit ?
Versiune printabilă
Observa cineva ceva ciudat la aceste 2 pagini :
Nissan Romania
Dell in Romania
si una cu putin mai mult bun simt :
Admiral Markets
Cum au reusit ?
Aplicatii si fani cumparati. Pe seopedia se vand 1000 de fani din RO cu 1 euro!! Ce vrei mai mult de atat ? :))
I-a ajutat Vali :)
unde, de la cine, cum cu 1 euro? :)
O sa fiu putin liber in expirare: 5 milioane intr-o zi ... Da-o draq de treaba ... e superman ala care vinde ?
Adica hai un 10 mii, 100 de mii folosind o escrocherie bine pusa la punct, dar 5 MILIOANE ? ... Pai asta inseamna ca tot ce inseamna FACEBOOK ROMANIA a dat like, in 24 de ore.
La nissan doar 20.000 de oameni vorbesc despre, asta din 5 milioane, e clar..
Problema nu e ca sunt falsi. Stim toti ca sunt falsi, generati.
Problema e CUM. Eu nu pot sa-mi imaginez ce escrocherie s-ar fi putut face sa se adune 5 MILIOANE in 24 de ore. Ar fi o raspandire extrem de mare a unui virus / aplicatii / orice s-ar fi folosit.
~57 de likeuri pe secunda
Chiar sunt curios si as vrea sa aflu ce s-a intamplat. Mai ales ca sunt 2 pagini din Romania.
###########
Vad ca nu e gata ... Nissan creste ametitor ... acum o ora erau 27 de mii pe ziua de azi, acum 300 de mii.
Reformulez, ambele cresc foarte rapid.
A unit statisticile de pe Romania cu cele globale.
Nu e nicio smecherie. ;)
tituscapilnean.ro/2012/11/pro-si-contra-pagini-globale-pe-facebook/
nihasa.ro/2013/01/pagini-globale-facebook-101.html
Sa le uneasca ? Cum ?
Nici pagina oficiala a celor de la FB nu primeste atatea like-uri pe secunda.
#########
ok ... la nissan inteleg, avem aceeasi situatie ca la Kitkat. Acest lucru se poate face fara consintamantul administratorului respectivei pagini ?
Am mai pus eu prin forum o pagina care a adunat 19 milioane intr-o luna. Deci se poate :)
@Antonio, da..da, as vrea eu :))
Cei mai multi cred ca au fost vreo 25k intr-o zi.
Si voi va mai temeati ca "bate la ochi"?
Poate au avut mai multe pagini si le-au unit intre ele: I have two Facebook Pages for the same thing. Can I merge them? | Centrul de ajutor Facebook | Facebook
mi-e foarte greu sa cred ca au putut cumpara 5 mil. de like-uri, si chiar daca ar fi facut asa nu puteau decat sa cumpere de la foarte multi in acelasi timp...
si daca nu sunt pe aceeasi nisa, tot le putem uni?
Nu este vorba de fani cumparati ci de acele pagini globale, asa cum s-a mai spus.
facebook.com/Nissan face redirect la pagina locala, la fel si restul.
Daca se poate, sa vezi ce s-or vinde paginile de facebook, ca painea calda.
Citat:
Cumpar pagina de FB 30K fani romani, 0.5euro/mia de fani. :) Dati-mi PM
Partea ciudata e ca mie nu-mi apare acel "Switch Region", pe cand la KitKat imi apare "Switch Region".
Hmmm, nu prea am inteles, se tot unii 2 pagini de FB?
Da, daca un brand care este cunoscut la nivel global si are pagina pe fiecare tara ( ro, en, de, it, fr ), FB le va unii pe toate sub o singura pagina. In setarile paginii ( adica acea rotita ) cica trebuie sa apara o optiune "Switch Region". Eu inca o astept, la mine nu apare nimic.
Cat despre paginile care nu sunt un brad. Eu incerc de mai bine de 3 luni sa unesc 2 pagini si 2 locatii. Sau macar sa sterg pe cele fake.
Uitati aici explicatia:
Daca va intrebati... | Facebook
Yes, you can merge duplicate Pages as long as they represent the same thing and have similar names. You can only merge the Page with fewer likes into the one with more likes. To do so:
Make sure you're using Facebook as yourself and not as your Page. Go to the Page with more likes.
From the top of your Page, click Edit Page
Select Update Info.
From the left sidebar, select Resources.
Click the Request to merge duplicate Pages link. This link will only appear if you manage two Pages with similar names.
A dialogue will show Pages you manage that qualify to be merged. Select the Page(s) you wish to merge. If you're merging Pages with a location, they must have the same address information.
Merging Pages combines all your likes and check-ins, but all other content from the Page with fewer likes, such as wall posts, photos and its username, will be permanently deleted. Content on the Page with more likes will remain unchanged, except for the addition of likes and check-ins added from the Page with fewer likes.
The Page with fewer likes will be removed from Facebook and you will not be able to unmerge it.
Intamplator, 2 dintre prietenii mei de pe Facebook figureaza ca fani ai paginii Nissan. Dupa ce am vazut postul vostru despre acest subiect am facut un "test" pentru a verifica daca sunt fani reali sau adusi prin diferite metode. Detalii in imaginile atasate.
Ataşament 2410
Ataşament 2411
Concluziile - in functie de imaginatia fiecaruia :]
Maximul la o pagina de facebook am vazut 300k de fani peste noapte, nu era mare lucru doar o aplicatie care a fost bine invartita de "posesorul" ei. Ideea e ca se poate, doar ca in cazul in care nu esti "Brand" ci doar un nimeni de peste drum care a gasit metoda perfecta de a aduna fani reali intr-un timp scurt si rapid, ei te scot din schema.
Anyway... Norocul lor, ghinionul nostru ca nu avem ditamai Branduri.... Oricum, metoda se va practica mereu.... Cel ce e mai in varsta, trustul, etc.... Vor fi mereu avantajate !