Domnule cu ironii ieftine si de prost gust: daca ai observa zice ca sursa e un post de inspiratie, insa e copiata structura si mare parte din continut mot-a-mot. Te rog sa citesti si tu foarte atent inainte sa faci pe desteptul.
Edit: se pare ca tu esti autorul. Frumos sa copiezi si sa traduci munca altora fara permisiune, nu?
Ultima modificare făcută de Tudi; 15th October 2008 la 13:04.
Bravo domnule detectiv, ati descoperit ca structura e copiata si continutul, in proportie de 80-90% e tradus (inspirat) din engleza in romana.
Si da ,asta e adevarul, continutul l-am tradus pentru a ajuta si alte persoane care au nevoie de sfaturi seo pentru wordpress si nu stiu unde sa le gaseasca sau nu inteleg prea bine toti termenii din engleza.
Guilty as charged!
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Tudi , Seinfeld este si editor voluntar DMOZ , asa ca stie ce spune :
Poti sa intri la http://forum.seopedia.ro/dmoz/8428-d...ratorii-4.html , ca sa vezi ca am dreptate !
Cartile se scriu din carti , iar tutorialele wordpress din alte tutoriale wordpress !![]()
Si ce legatura are ca e editor DMOZ sau nu? Fura, il arat cu degetul. Poate sa fie si nepotul ilegitim al lui Larry Page si Sergey Brin. Daca e editor DMOZ are dreptul sa isi faca treburile pe legile de bun simt si copyright pe web? Tocmai ca e editor ODP ar trebui sa incurajeze obrazul pe net.
Seinfeld, inteleg ca poate tu ai vrut sa ajuti lumea, dar nu e corect cum ai dat copyright lui Joost de Valk. Una e sa il citezi cu un paragraf si alta e sa ii traduci fara permisiune o lucrare intreaga. Atunci de ce sa nu ne apucam sa traducem toti carti si sa le vindem sub numele nostru, cu o mica referire la sfarsit ca "aceasta carte e inspirata din <autor>".
Dar imi cer scuze ca am dus offtopic thread-ul. Va rog, continuati.
Ultima modificare făcută de Tudi; 15th October 2008 la 14:44.
Nu am nicio problema cu Seinfeld , am vrut doar sa subliniez ca el in calitatea lui de editor ODP , nu ar trebui sa incurajeze copy+paste !
Krumel nu ar face asa ceva !
Sunt mahnit ca a fost inchis topicul mai sus mentionat , ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea lui Seinfeld !
Nu am nimic personal impotriva lui Seinfeld , dar consider ca a dat capy+paste intr-un mod neprofesionist , ba mai mult a si citat locul de unde a furat !
Si eu am citit ce au mai scris altii , atunci cand am scris pe blogul meu " Cum se face un audit SEO ", dar articolul meu este un articol muncit , nu unul tradus , un articol care reflecta in totalitate modul in care vad eu un audit SEO !
curizitate offtopic catre Seinfeld: daca ai trece la sfarsitul articolului tau - tradus, adaptat, remixat dupa ... si cu link, ai considera ca nu e potrivit pentru ghidul tau?
OK - Multumesc.
Desi jumatate din thread s-a transformat intr-o cearta despre drepturile de autor asupra unui articol (foarte util de altfel, multumesc pentru recomandare), am gasit sfaturi bune.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Normal ca e util, e scris de Joost de Valk unul dintre cei mai buni Wordpress SEO din lume![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)