Esti sigur ca sunt toate pe acelasi IP?
Versiune printabilă
Cateva exemple din blogroll-ul meu:
ping peculiarme.wordpress.com
PING lb.wordpress.com (72.233.2.56) 56(84) bytes of data.
ping urbanreality.wordpress.com
PING lb.wordpress.com (72.233.2.54) 56(84) bytes of data.
ping zuleiha.wordpress.com
PING lb.wordpress.com (76.74.254.125) 56(84) bytes of data.
te rog frumos sa ma ierti ca vorbesc aiurea.. ai dreptate.. toate sunt pe acelasi IP..
pai misto atunci.. hai sa facem subdomenii si sa ajungem toti in prima pagina la google :D
Nu prea ai dreptate, inclusiv exemplul cu wordpress.
Ai avut noroc ca ai prins Ipuri diferite , deoarece pe un IP sunt hostate multe subdomenii wordpress.
Daca fiecare subdomeniu ar avea IPul lui, wordpress ar detine peste 50% din ipurile globale;))
SI e mai ieftin sa cumperi un range de ipuri si un serv dedicat decat conturi la hostgator;))
Ia fii atent aici:
There are 14,349 domains hosted on this IP address.
Here are a few of them:
1. Photographybyshelane.com
2. 007bmu.com
3. 007techtoys.com
4. 14346 more...
Am testat ipul tau 72.233.2.54 pe situl domaintools.com/reverse-ip .Blogspot si wordpress pozitioneaza bine in serps datorita unui boost suplimentar de la G si nu are nici o legatura cu IP-urile.
daca google ofera boost pentru blogspot si wordpress atunci nu prea e fairplay :P si nu prea cred asta.. dar dupa ce mi-ai aratat tu.. si am dat si eu din nou pinguri se pare ca se schimba ip-urile..
dar asta nu face decat sa sustina parerea mea :P .. ca fiecare blog are ip-ul lui.. desi se schimba..
dar debate-ul nu e cu wordpress / blogspot :P
daca ai 2-3 site-uri pe acelasi IP.. si pui linkuri intre ele.. si vine google si vede asta.. o sa zica.. "Oh stai asa.. 3 site-uri acelasi IP.. neah e ca la wordpress nu cred ca e acelasi proprietar.. "
hai sa fim seriosi :D
p.s. pune pe acelasi ip si daca iti baneaza un site.. se duc naibii toate :D