-
penalizare google
Buna ziua;
Detin un site de jocuri online, care era pe pozitia 4 la cautarea jocuri online. Azi de dim am obs ca nu se mai regaseste deloc in cautari. Oare sa fie penalizat sau google joaca feste pentru ca se apropie update-ul de page rank. Mentionez ca folosesc si tags care se genereaza automat in cautari..
cu stima si respect;
-
sincer ma indoiesc... depinde si cum ti-ai construit site-ul, daca tehnicile sunt considerate spam de catre google sau nu, daca il vede ca si duplicate content etc.
Da si tu niste detalii :)
-
ce prompti sunteti dimineata asta:)
-
hi... apai am vazut postu :D nu m-am uitat cand era postat!
-
Si mie imi mai dispare indexul din google.ro dar isi revine dupa o zi-doua. Disparitia nu se vede in statistici, ceea ce ma face sa cred ca e doar pe un datacenter, sau ceva de genul.
La tine ai obsevat si o scadere a nr de vizitatori?
-
Si eu ma indoiesc ...
Verifica siturile catre care ai pus linkuri .Daca acestea au probleme cu Google si au fost penalizate sau dezindexate pentru spam ,duplicate content sau alte motive , ai si tu probleme .
-
ideea e ca nu am mai facut LE cu siteul respectiv, a disparut brusc, normal ca au scazut vizitatorii. Daca sunteti curiosi sa stii despre ce site e vb va spun, nu e nush ce site www.ejocurionline.com ca sa vb la subiect.
-
La ce link farm ai in footer ma mir ca mai ai pagini indexate.
Sa nu uitam nici de spamul care il faci cu acele cautari care nu returneaza nimic relevant.
-
o scazut nr de vizitatori evident daca o disparut din cautarea principala
-
ok dar cum il fac sa revina, am citit un tutorial de aici de pe site ft interesat despre siteurile care sunt in sand box, adica penalizate si acolo o scris sa se reduca din links... fac pariu ca la mine penalizarea nu a venit din LE ci din tagurile alea care acuma le-am scos si nu se mai genreaza pagini fara content, deci ar trebui sa isi revina?
Ce ma sfatuiti?
cu stima;