As vrea sa stiu parerea voastra legata de cms-uri si seo, care dintre module le preferati, si sa va exprimati opiniile pro si contra.
As vrea sa stiu parerea voastra legata de cms-uri si seo, care dintre module le preferati, si sa va exprimati opiniile pro si contra.
Dintre toate CMS-urile open-source existente la ora actuala, prefer Mambo/Joomla.
Cea mai mare usurinta in administrare si permite (cu anumite module si un pic de custom coding) o gestionare SEO foarte buna.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si eu personal prefer Joomla dar in cazul unui proiect mare as trece pe Typo3. Este mult mai complex - administrare seo la fel de buna dar cere timp, mult mai mult timp pentru setare si adaptare la sistem.Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 17 2005, 09:30 PM) [post=8104
In cazul Joomla pentru gestionare seo eu utilizez Sef-advan]
Dintre toate CMS-urile open-source existente la ora actuala, prefer Mambo/Joomla.
Cea mai mare usurinta in administrare si permite (cu anumite module si un pic de custom coding) o gestionare SEO foarte buna.
[/QUOTE]
Si eu personal prefer Joomla dar in cazul unui proiect mare as trece pe Typo3. Este mult mai complex - administrare seo la fel de buna dar cere timp, mult mai mult timp pentru setare si adaptare la sistem.
In cazul Joomla pentru gestionare seo eu utilizez Sef-advance... Stiti voi ceva mai bun?
Sef-advance este platit. Si are limitari. L-am incercat.
Daca vrei ceva free : 404SEF![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
L-am platit si este frustrant ca pe fiecare domeniu separat trebuie platit 40 eur. Nu functioneaza daca adaugi subdomenii... In rest sunt multumit cu el, alias-urile pt url-uri functioneaza de minune.Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 18 2005, 01:47 AM) [post=8114
404SEF nu am incercat, dar daca nu are minusuri in eficienta fata de sef advance, atunci de la urmatorul s]
Sef-advance este platit. Si are limitari. L-am incercat.
Daca vrei ceva free : 404SEF
[/QUOTE]
L-am platit si este frustrant ca pe fiecare domeniu separat trebuie platit 40 eur. Nu functioneaza daca adaugi subdomenii... In rest sunt multumit cu el, alias-urile pt url-uri functioneaza de minune.
404SEF nu am incercat, dar daca nu are minusuri in eficienta fata de sef advance, atunci de la urmatorul site o sa-l iau in calcul.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)