so.. site-ul meu isi schimba pozitia in motoarele de cautare pentru anumite cuvinte... dimineata e mai sus.. seara mai jos..:) vi s-a intamplat si voua asa ceva?
Versiune printabilă
so.. site-ul meu isi schimba pozitia in motoarele de cautare pentru anumite cuvinte... dimineata e mai sus.. seara mai jos..:) vi s-a intamplat si voua asa ceva?
variaza mult, dar de obicei se stabilizeaza la un moment dat. continua cu optimizarea pentru a-l stabiliza cat mai sus.
in fiecare zi se intampla chestia asta? sau doar in cateva zile din luna? pt ca s-ar putea sa fie vorba despre google dance.
nu e nimic grav, cum zicea si sandossu. nu-ti face griji, baga optimizare la greu si la un moment dat sa speram ca se stabilizeaza intr-o pozitie de top.
am patit-o si eu si dupa vreo 2 sapt s-a stabilizat , acum nu mai stiu ce sa ii fac sa mai danseze un pic ( in sus bineinteles)
Mi se intampla des si mie ca sa am un site pe o anumita pozitie si dupa cateva ore sa il am cu 3-4 pozitii mai jos sau in sus...Site-ul asta nu este inca bine optimizat...sper sa se stabilizeze dupa ce o sa bag in el seo la greu.
Da si mie mi se intampla. Are cineva idee cand va fi urmatorul PR update?
din cate am citit pe aici pe forum si pe alte forumuri, s-ar spune ca deja a inceput update-ul. uite aici
la mine face chestia asta de cateva saptamani