-
tagurile <h1>.. s.a.m.d
am un site pe care tot incerc sa-l optimizez..am incercat sa pun pe fiecare pagina cate un tag <h1> insa la pe unele pagini am pus mai mult de 1.. pana la 4.. 3 de la pagina cu logo si unu de la produsul pentru care e pagina.. Este considerat acest lucru Spam de catre motoarele de cautare? sau cel putin e ceva rau?
-
si apropo.. cum fac un heading h1 sa nu mai fie asa de mare? ca textul din el il fac mic cu css.. dar tot atat spatiu ocupa..
-
inca ceva.. am facut rewrite la pagini.. insa la o pagina se poate ajunge dintr-o parte a site-ului cu modul asta implementat.. si din alta parte cu link-ul original.. (ex la produsul 70 se poate ajunge dintr-o index de ex cu produs_nume_70.html) iar din pagina de produse cu produs.php?id=70)
intrebarea e .. se considera duplicate content ? voi fi penalizat pentru asa ceva de google?
-
pt intrebarea 1: e recomanda folosirea tagului h1 doar o data pe pagina, pt restul cuvintelor poti pune h2 h3 si asa mai departe
pentru intrebare nr3: poti pune in robots.txt o regula sa nu-ti indexeze paginile de forma aceea
-
-
User-Agent: *
Disallow: /produs.php?id=