Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
E frumos articolul ala, dar nu vad ideea in a adauga titles pentru toate diviziunile sau tabelele pe care le creezi. Pentru ca practic title pentru link e una, dar pentru tabele.. ?
Daca motoarele de cautare iau in considerare title-ul de la linkuri si alt-ul de la imagini cred ca se uita si la title-ul aplicat la alte elemente de pe pagina.Si cum o multime de elemente accepta acest atribut probabil ca se mai poate obtine un mic castig si din aceasta abordare.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Nu am incercat situatia asta niciodata. Din nou, poate ca e momentul sa testez cate ceva, numai bine am paginile online si trebuie doar sa fac vreo 10 divuri si gata.
Cand sunt puse la punct detaliile va anunt cu un post. Ar fi okay daca m-ar mai sustine cineva cu analizele astea. Sunt sigur ca nu sunt singurul din comunitate care vrea sa afle mai multe despre asta.
Nu cred ca atributul title are aceasi valoare cu tag-ul <title>. Botii nu indexeaza markup-ul din cate stiu, doar textul din markup. Altfel fiecare div si table din fiecare site din lume ar contine keyword-uri
Deci cred ca spamuirea atributului title nu iti poate aduce decat probleme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)