Am vazut pe mai multe pagini serioase de SEO ca se facea verificare si la backlink-uri de pe pagini cu tld .edu.
Intrebarea mea ar fi:
Cat sunt de importante backlinkurile de pe pagini .edu dpdv SEO.
Multumesc, si scuze daca n-am postat unde trebuie
Versiune printabilă
Am vazut pe mai multe pagini serioase de SEO ca se facea verificare si la backlink-uri de pe pagini cu tld .edu.
Intrebarea mea ar fi:
Cat sunt de importante backlinkurile de pe pagini .edu dpdv SEO.
Multumesc, si scuze daca n-am postat unde trebuie
au aceeasi valoare ca un link de pe .com de exemplu :), criteriile sunt aceleasi.
Dar atunci de ce se evidentiaza separat in unele locuri?
Are de-a face cu valoarea continutului?
De exemplu aici: Top 10 Analysis Free Internet Marketing and SEO Tool
in principiu un link .edu e mai greu de obtinut decat un .com
de aceea s-a crezut, si unii cred in continuare, ca google apreciaza mai mult un link .edu sau .gov decat un link .com
SEO nu e o stiinta exacta, asa ca numeni nu-ti poate spune cu exactitate daca e asa sau nu.
Aha...
Dap, .edu pare sa fie rezervat pentru institutii de invatamant...
.edu sau .gov au trust, site-urile sint doar institutii si deci increderea in ele e mai mare.
Fiind marea majoritate...asta cam face o regula.
Legat de .info...inafara, ele sint vazute si folosite pentru/ca spam, dar asta nu inseamna ca toate fac spam. Aici...marea majoritate, in schimb, fac spam sau sint folosite pentru spam. :)
Din punctul meu de vedere, IBL-urile au valoare doar daca sint targetate...sau related.
Ca sint de pe .edu sau altceva...diferenta nu o face (doar) un IBL.
Da, multe .info faceau spam ca era un tld aparut tarziu (multe domenii bune si libere) si se dadea si ieftin :)
Mie .info mi se pare un domeniu bun, pt. ca nu e legat de nici o tara si reflecta caracterul informativ a paginii web. (si eu am un info. PR4, peste 1000 de linkuri indexate)