Sa spunem ca am www.mancare-buna.com si am ca cuvant target mancare. Ok, gasesc foaret ieftin www.mancare.com care e primul in cautare in google dupa mancare.
Il cumpar si fac un 301, sau?
Multam de sugestii. ( domeniile sunt numai ca exemplu )
Sa spunem ca am www.mancare-buna.com si am ca cuvant target mancare. Ok, gasesc foaret ieftin www.mancare.com care e primul in cautare in google dupa mancare.
Il cumpar si fac un 301, sau?
Multam de sugestii. ( domeniile sunt numai ca exemplu )
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Din cate am inteles nu te ajuta prea mult sa ai 10 domenii care duc spre acelasi continut. Spre exemplu, eu pentru netmedic.ro am luat inca 5 domenii care reprezentau cate o categorie de pe site. Am mers asa 2 luni si nu m-a ajutat cu nimic.
Dar ai facut vreo comparatie intre ele la continut? din punct de vedere al optimizarii onpage ma refer.
exemplu este:
www.mancare-buna.com - din 2006 nu apare pentru cuvantul mancare
www.mancare.com - din 2004 apare pe prima pagina pentru mancare
pentru cat costa domeniul efortul este excelent. Problema este, deranjeaza din pdv seo. Penalizari?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Daca faci redirectarea corect nu vad ce penalizari ar putea interveni. Acum depinde si cate domenii ai redirectate catre acel site. Vis-a-vis de ce spunea Psyche mi se pare normal. Dar tu aici vorbesti decat despre 2 domenii...unu mancare-buna.com care va disparea din google dupa ce se va termina procesul de transferare (cel putin asa vad ca se intampla la mine) si domeniul mancare.com care ii va lua locul. Practic e o singura redirectare care e destul de normala...cand sunt mai multe catre acelasi site deja dai de banuit.
Nu se pierd nici linkurile catre mancare.com nici cele catre mancare-buna.com. Acum cat te ajuta linkurile catre mancare.com la serp sau pr la mancare-buna.com nu am apucat sa vad inca...banuiesc ca o sa mai dureze pana vad ceva la mine. Oricum la trafic se va simti sigur.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)