Google ads vs advertoriale
Salut! In scurt timp vreau sa fac o investitie destul de serioasa pentru un site de anunturi (generale, nu nisat), asadar am nevoie de mai multe pareri. Deoarece cu ultimele update-uri ale google-ului s-au schimbat destul de multe, as vrea sa vad ce pareri aveti despre ads vs advertoriale. Ma gandeam sa impart suma in 2, jumatate pe advertoriale sau advertorial si jumatate pe google ads. Ma gandeam sa nu fac o investitie gresita in advertoriale si mai bine sa iau un advertorial sau doua maxim dar pe domenii cu da/pa +45 (deja am o oferta). Pe google ads impactul este doar pe moment, iar eu as vrea ca pe viitor sa ma bazez pe cautari organice si nu pe o investitie permanenta in ads doar ca sa am anunturi adaugate pe site.
Ideea este asa: sa zicem ca bugetul pentru prima luna este 1000 de euro, voi cum ati imparti bugetul? Tin sa precizez ca nu prea as vrea sa apelez la companii, insa daca ati testat si merita o incercare, as putea sa o fac. Aici ma gandesc atat la numarul de anunturi cat si la urcarea in serp.