1 out of 1 members found this post helpful.
Floki iti recomanda sa nu iei textul scris de tine direct din Word si sa il pui in Wordpress.
Word-ul iti baga si formatarea textului si de acolo posibil sa fie ingreunarea asta.
gmc si Floki iti recomanda eliminarea acestor formatari prin trecerea textului prin Notepad, un editor simplu care nu iti formateaza in niciun fel textul.
Asezarea in pagina si formatarea ulterioara (bold, italic, etc) o poti face tu din Wordpress.
Postat în original de
Vladimir-Adrian
Nu înţeleg ce vrei să zici, eu nu copiez nimic de nicăieri.
Floki vroia sa iti zica sa nu preiei formatarea din word. Are el motivele lui sa iti zica asta Nu te acuza de nimic ci te sfatuia. Ai mai primit alte sfaturi cum sa eviti formatarea. Din punctul meu de vedere lucrurile simple sunt mai eficiente. In Wordpress exista un buton care se numeste µsterge formatareaµ si are o imagine cu semnul unei gume de sters. Cred ca poti copia textul din word, il ti selectat si apoi apesi butonul ala. Nu te mai complici cu Notepad si alte chestii. Nu stiu daca e bun sfatul meu dar nu vad nimic gresit in el.
Acum nu stiu de ce ai pune tu o carte intreaga intr-un singur articol. Chiar crezi ca il va citi cineva!? E foarte greu de urmarit. Robert ti-a dat un sfat.
Poti adauga paginatie articolului, daca insisti sa tii tot continutul intr-un singur loc.
https://developer.wordpress.org/them...ty/pagination/
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)