-
Este posibil?!
Colegi prezenti pe forum, am un site de dieta care dupa cuvintele cheie dieta Rina apare pe prima pozitie. Aseara la 12 am postat un articol "diferenta intre dieta Rina si dieta bulletproof" . Astazi la pranz placut surprins ma uit si observ ca siteul meu este pe pe pozitia 4 dupa cuvantul cheie dieta bulletproof . Este posibil ca dupa nici 12 ore sa ma fi pus google pe pozitia 4 dupa acele cuvinte cheie "concurente" ?
Multumesc
-
Salut,
Da, e posibil, concurenta este mica pe dieta bulletproof, iar daca site-ul tau este pe pozitia 1 pe dieta Rina are ceva trust/autoritate incat sa rankeze pe kw-urile usoare in prima pagina la scurt timp dupa ce publici un articol.
-
la mine apar doar situri straine dupa kw ala, desi am setat chrome in romana. ori am eu ceva eroare, ori ai tu.
-
1 Ataşament(e)
Si la mine la fel, vezi sa nu fi cumva conectat cu contul de gmail unde ai analytic sau webmaster, sau chrome il poate afisa mai in fata daca vede ca siteul a fost accesat mai des de pe acel computer.
Ataşament 4339
-
1 Ataşament(e)
La mine apari pe 5 (am cautat folosind modul incognito)
Ataşament 4340
-
tot pe 5 apare si la mine si am in telefon o aplicatie SERPmojo (doar android) care functioneaza foarte bine si imi confirma cautarile de pe desktop
-
-
Apari pe 5 cu setarile de limba din google in Romana (mai exact: Ce limbă ar trebui să utilizeze produsele Google? - Romana si În prezent, rezultatele căutării se afișează în: Romana)
Aveam default in limba engleza si-mi afisa prima pagina doar cu site-uri in limba italiana.
Goagal is fu**d up.