Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Ajutor privind un site caruia nu-i apare indexul in serps

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit Ajutor privind un site caruia nu-i apare indexul in serps

Am mare nevoie de un sfat / parere pertinenta.
    Am un site pe care-l administrez de vreo 2 luni.
    E un site de afiliat si este un domeniu EMD super bun, vechi de peste 10 ani; ca si exemplu, daca site-ul oficial al produsu lui este spre exemplu computer.com atunci site-ul de afiliat este computer.org.
    Problema acestui domeniu este ca index.html nu apare in serps. Cand l-am preluat, i-am rescris codul html de la 0, i-am schimbat layoutul si i-am adaugat si texte noi, acum indexul are 2K cuvinte. Dupa cateva zile de la recodare l-a indexat noul look si a aparut in serps ! Bucuria a fost insa de scurta durata pentru ca dupa alte cateva zile a disparut din nou si de atunci a trecut mai bine de o luna si nu a mai reaparut.
    Am redus densitatea cuvantului-cheie la minim, in acest moment apare de 3 ori in site. in WMT nu zice nicio penalizare manuala, de altfel n-ar fi reaparut in serps pentru cateva zile daca ar fi fost penalizat.
    De asemenea nu cred ca e penalizat nici dpdv Panda pentru ca din nou e coincidenta prea mare sa cred ca fix a doua zi dupa ce-am pus varianta noua online a aparut in serps.
    Nici de la backlinkuri nu prea cred ca i se trage pentru ca in aceste 2 luni nu s-a lucrat decat pe partea de on-page, nu s-au facut backlinkuri.
    Faza e ca acum apare undeva pe pagina 8 pe google.com cu o pagina din adancime deci clar imi e ca daca nu ar fi o penalizare/frana ceva , indexul ar aparea undeva pe pagina 2-3 ceea ce ar fi megaultracool.

Sugestii ? Pareri ? Va dau url-ul site-ului la cerere , nu-l pot posta public.

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    441
    Putere Rep
    24

Implicit

Pai domeniul poate avea linkuri din trecut, care acum au atras penalizarea. Daca spui ca are deja 10 ani, poate are multe linkuri din directoare, etc...
    Asa am patit eu cu un site, l am refacut si pe cand am terminat(nu am apucat sa pun noua versiune), site ul a fost penalizat si a disparut cu index-ul din cautari.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Faza e ca acum apare undeva pe pagina 8 pe google.com cu o pagina din adancime deci clar imi e ca daca nu ar fi o penalizare/frana ceva , indexul ar aparea undeva pe pagina 2-3 ceea ce ar fi megaultracool.
    Din pacate s-au dus acele timpuri cand dupa indexare ii dadea drumu pe pagina 2-3 si plecai de acolo. Dupa ultimul pinguin situatia se prezinta altfel, am inceput si eu un site imediat dupa ultimul update si se comporta exact cum spui si tu, apare pe cuvinte secundare in cautari insa cu indexul nu [cuvantul cheie principal].

Am si deschis un topic la un moment dat si am intrebat colegii daca pe nisa pe care acestia activeaza vad site-uri mai noi de 3 luni in primele 2 pagini si nu am avut raspunsuri intelegand tacit ca nu sunt.

Se pare ca in noul algoritm trebuie sa curga ceva apa pe Dunare pana cand un site incepe sa produca ceva banuti.

M-as bucura sa fiu contrazis.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Are doar 10 backlinkuri domeniul, niciunul din directoare.
    Nu cred ca e de la linkuri pentru ca dupa cum am spus , cand am pus un continut fresh, l-am scos in serps pentru cateva zile.
    E totusi ceva on-page care-mi scapa mie de-aia ceream ajutor.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Din pacate s-au dus acele timpuri cand dupa indexare ii dadea drumu pe pagina 2-3 si plecai de acolo. Dupa ultimul pinguin situatia se prezinta altfel, am inceput si eu un site imediat dupa ultimul update si se comporta exact cum spui si tu, apare pe cuvinte secundare in cautari insa cu indexul nu [cuvantul cheie principal].

Am si deschis un topic la un moment dat si am intrebat colegii daca pe nisa pe care acestia activeaza vad site-uri mai noi de 3 luni in primele 2 pagini si nu am avut raspunsuri intelegand tacit ca nu sunt.

Se pare ca in noul algoritm trebuie sa curga ceva apa pe Dunare pana cand un site incepe sa produca ceva banuti.

M-as bucura sa fiu contrazis.
    Da, nu mai rankeaza site-urile noi deloc (doar stii ), dar cele vechi (au avut site in trecut) DA. In cazul lui (site de 10 ani) alta e problema.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Probabil ca la "adormirea" de 10 ani ceea ce il facea [teoretic] legit s-au adaugat schimbarile recente de dns, ip, content probabil nisa si G ii aplica acelasi tratament ca unui site nou. De asemenea este posibila o penalizare algoritmica care are de-a face cu contentul, asa cum intuia si OP, mai exact densitatea cuvintelor in meta si body. O data luata aceasta penalizare dureaza cam 2 luni pana ca G sa reevalueze.

Sfatul meu este sa il forteze cu backlinkuri puternice si in cazul in care G ii da drumu se demonstreaza ca vechimea conteaza chiar daca a fost letargica, in caz contrar se aplica varianta site-ului nou.

[parerea mea]

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Uite am sa incerc si chestia asta, il bombardez cu 50x domenii ca pe celalalt pe care l-am mentionat intr-un alt topic.
    Iti trimit pe PM un exemplu de site de bombardament

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Probabil ca la "adormirea" de 10 ani ceea ce il facea [teoretic] legit s-au adaugat schimbarile recente de dns, ip, content probabil nisa si G ii aplica acelasi tratament ca unui site nou. De asemenea este posibila o penalizare algoritmica care are de-a face cu contentul, asa cum intuia si OP, mai exact densitatea cuvintelor in meta si body. O data luata aceasta penalizare dureaza cam 2 luni pana ca G sa reevalueze.

Sfatul meu este sa il forteze cu backlinkuri puternice si in cazul in care G ii da drumu se demonstreaza ca vechimea conteaza chiar daca a fost letargica, in caz contrar se aplica varianta site-ului nou.

[parerea mea]

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Uite am sa incerc si chestia asta, il bombardez cu 50x domenii ca pe celalalt pe care l-am mentionat intr-un alt topic.
    Eu n-am reusit sa scap. Problema s-a manifestat prin 2009.
    Problema venea, cred, de la un "profil" identic (continut si ibl-uri) dintre cele 2 siteuri (nu erau identice ca si nume de domeniu, insa ambele erau ale mele).
    A fost o perioada de vreo 2 luni cand a baleiat intre cele 2: ori unul, ori altul. Pe urma a stabilit ca cel unu este originalul si celelalt este clona si gata.
    In 2012 (stim cu toti cand) pinguinul l-a lovit de cel de pe loc 1 si, dupa un timp de cateva luni, cel vechi (index-ul lui, de fapt) a fost eliberat.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Ai PM, e de la tine, nu de la google
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    20

Implicit

De obicei cand in SERP apare pagina interna e semn ca homepage-ul este sub penalizare algoritmica pt expresia respectiva (iar tu spui ca este EMD - este foarte vulnerabil la Pinguin). Ai incercat cu alte expresii cheie care nu sunt in URL sa vezi ce apare la rezultate?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu imi gaseste indexul in cautare
    De CalinB în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th November 2014, 01:09
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th August 2014, 01:10
  3. Ordonanță privind drepturile consumatorilor: modificări privind comerțul electronic
    De Olivian Breda în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd June 2014, 22:14
  4. Adsense nu apare in site
    De eduardalex în forumul Google
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 14:57
  5. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27

Permisiuni postare