Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Ajutor privind un site caruia nu-i apare indexul in serps

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Alex M Vezi Post
    De obicei cand in SERP apare pagina interna e semn ca homepage-ul este sub penalizare algoritmica pt expresia respectiva (iar tu spui ca este EMD - este foarte vulnerabil la Pinguin). Ai incercat cu alte expresii cheie care nu sunt in URL sa vezi ce apare la rezultate?
    Nu neaparat.

1. Google decide ce pagina ofera in serp. De acolo si pozitii multiple pentru acelasi site, cu pagini diferite (inclusiv index in anumite cazuri).
    2. In cazul de fata, descalescu vb de 10 link. Penalizare penguin pt 10 link? Am dubii.
    3. Emd vulnerabil la penguin? Cred ca este exact invers. Cand ai emd, anchora pe emd, este similar cu link pe brand. Link-urile catre samsung cu ancora samsung sunt motiv de penalizare?

O penalizare se verifica cel mai usor in yahoo. Yahoo nu are penalizarile lui Google. Daca nici in yahoo nu apare, e o problema tehnica (htaccess, robots, noindex, canonical, redirects gresite, etc).
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Pentru ce cuvinte nu apare, domeniu.org , sau nu apare deloc indexul?

1. vezi daca apare la comanda site:domeniu.org
    2. ai 301 redirect de la index.html catre root?
    3. da un Fetch as Googlebot in WMT

Imi poti trimite pe PM adresa sa vad daca observ ceva.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ai PM, e de la tine, nu de la google
    Deci care era problema pana la urma? Sa invatam si noi ceva

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Ti-am dat PM dar iti scriu si aici :
    1. index.html apare la site:domeniu.org , apare si cand caut in google domeniu.org;
    2. 301 redirect nu stiu la ce te referi de la index catre root dar am o problema pe-acolo intr-adevar cu niste pagini inexistente fizic dar indexate , o vazusem si eu, mi-a semnalat-o si Tom, am s-o corectez;
    3. I-am dat Fetch as Googlebot, n-am avut niciun rezultat, nu a reaparut in google.com

noos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Pt site:domeniu.org apare domeniu.org/index.html sau domeniu.org/ ? Redirectul 301 inseamna o redirectionare permanenta a /index.html catre domeniu.org/ pt a combate continutul duplicat - Google vede ca 2 pagini diferite domeniu.org/ si /index.html. Din ce spui, sa inteleg ca intrebarea ta este de fapt : de ce nu apare domeniu.org/ pt cuvantul cheie principal, ci o pagina interna?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Pt site:domeniu.org nu apare nici domeniu.org/index.html nici domeniu.org/
    Apare insa o pagina de genul: domeniu.org/pagina-in-adancime.html
    Din ce spui, sa inteleg ca intrebarea ta este de fapt : de ce nu apare domeniu.org/ pt cuvantul cheie principal, ci o pagina interna?
    Exact asta e intrebarea, ce parametri ar trebui sa urmaresc si sa-i combat in incercarea de a il convinge sa-mi rankeze indexul ?

Intre timp, de cand am startat topicul, am aplicat toate sugestiile colegilor de pe forum :
    - am pus robots.txt ca nu aveam;
    - am rezolvat niste probleme cu indexarea unor ciudatenii de genul subdomeniu.domeniu.org care nush cum ajunsesera sa fie indexate de google si care redirectau la domeniu.org generand in acest fel continut duplicat;
    - am eliminat din index niste cuvinte dubioase care ar fi putut atrage ceva penalties;
    - am redus densitatea cuvantului cheie, acum apare doar de 5 ori pe index , 0.24%;
    - i-am dat un Fetch as google;

A trecut o saptamana de-atunci insa problema nu s-a remediat.
    E clar o problema/penalizare pentru ca asa cum afirma si Tom, site-ul rankeaza pe yahoo pe #8 cu indexul insa pe google nu-i nicaieri.
    Incerc sa identific problema insa deocamdata fara succes. Cred ca-i cea mai mare provocare a anului pt mine, daca n-ar fi un domeniu EMD vechi de 10 ani as fi renuntat de mult la a mai incerca sa-l revigorez.

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    441
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Scoate din linkuri... chiar daca sunt putine sigur din cazua asta esti penalizat.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    20

Implicit

Presupunand ca ai remediat problemele care te-au penalizat, trebuie sa astepti un refresh de Pinguin ca sa fii trecut pe lista alba. Am avut in grija un site care a stat un an intreg cu pagina interna pe cautari, si abia dupa Pinguinul din octombrie a intrat cu indexul pe cautari (exact atunci).

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    E clar o problema/penalizare pentru ca asa cum afirma si Tom, site-ul rankeaza pe yahoo pe #8 cu indexul insa pe google nu-i nicaieri.
    Incerc sa identific problema insa deocamdata fara succes. Cred ca-i cea mai mare provocare a anului pt mine, daca n-ar fi un domeniu EMD vechi de 10 ani as fi renuntat de mult la a mai incerca sa-l revigorez.

noos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca nu exista vreun mesaj clar in WT privind vreo penalizare, te-as sfatui sa verifici toate posibilitatile prin care, cumva, ai blocat accesul bot-ului Google catre index si sa mai verifici o data site:domeniu.org , de aceasta data, parcurgand toate rezultatele.

Este posibil ca indexul sa nu apara pe prima pagina pt aceasta cautare, ceea ce ar explica si faptul ca rankezi cu o pagina interna pt cuvintul cheie principal si anume, google considera, in acest moment, indexul ca nefiind o pagina importanta/relevanta.

Stiu ca, in mod obisnuit, indexul este pagina pe care google o considera cea mai importanta si asta pt ca , atunci cand cream un site si optimizam on/off site, acordam o atentie sporita paginii home.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

La site:domeniu.org , indexul apare primul in cap de lista.
    In WT nu zice nimic de nicio penalizare.
    Nu am nimic in htaccess de blocat bot-ul google iar robots.txt arata asa deci nici de-aici nu-i problema:
    Cod:
    User-agent: *
    Disallow: /js/
    Disallow: /css/
    Suspectez ca este o problema de penalizare de content (Panda) si nu de backlinks(Penguin) insa mi-am dat silinta si-am curatat codul html cum n-am mai facut-o la niciun site vreodata.
    Pagina principala, indexul are >2000 cuvinte unice iar keywordul apare doar de 5 ori , rezultand o densitate infima sub 1%.

noos, iti trimit pe PM numele site-ului sa-ti exprimi si tu o parere.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu imi gaseste indexul in cautare
    De CalinB în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th November 2014, 01:09
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th August 2014, 01:10
  3. Ordonanță privind drepturile consumatorilor: modificări privind comerțul electronic
    De Olivian Breda în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd June 2014, 22:14
  4. Adsense nu apare in site
    De eduardalex în forumul Google
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 14:57
  5. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27

Permisiuni postare