3 out of 3 members found this post helpful.
Esti hotarat tare sa incepi cu stangul bag de seama
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca site-ul este destinat exclusiv romanilor, de ce vrei sa-l inscrii in 200 de directoare straine?
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
azzido
Salutare,
Dupa 6 luni am finalizat cat de cat al 2-lea magazin online si l-am urcat astazi pe host. As vrea sa incep sa-l inscriu in 200 directoare romanesti si 200 de directoare straine, magazinul este destinat doar romanilor. Cand sa incep aceasta inscriere ? Inca nu e inregistrat in google webmaster, mai inscriu produse si as posta cateva articole pe blog apoi sa urc sitemap-ul. As vrea sa stiu cam cu ce sa incep. Ms.
Pai de ce sa incepi "cu stangul"?
Incepe si cumpara si tu 10-50 advertoriale mai intai. In functie de nisa, 100-500, abia dupa poti sa te joci cu directoarele.
De ce directoare straine?
Verifica structura sa fie corecta, sa nu-ti indexeze balarii si apucate de links. Nu incepe cu directoare, incepe cu advertoriale, putine si bune. Directoarele vin cand vrei sa diversifici link-urile si nu aduci 200, te costa enorm sa scapi de ele.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
Tot ce contează sunt link-urile "naturale" (teoretic), adică un utilizator apreciază conținutul și face trimitere la acesta. Utilizatorul ăsta trebuie să afle de undeva de site-ul tău ca să-i placă. Advertorialul este o formă de reclamă, dar tu ai vrea ca nimeni să nu-și dea seama de asta și să fie considerat un articol din care obții un link natural.
Eu îți recomand să începi cu o campanie AdWords și apoi să continui cu advertoriale - între primele lasă un interval de timp mai îndelungat pe care îl poți reduce în timp.