Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Site urcat astazi pe host. Cand si cu ce sa incep ?

azzido este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2011
    Vârstă
    39
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Site urcat astazi pe host. Cand si cu ce sa incep ?

Salutare,

Dupa 6 luni am finalizat cat de cat al 2-lea magazin online si l-am urcat astazi pe host. As vrea sa incep sa-l inscriu in 200 directoare romanesti si 200 de directoare straine, magazinul este destinat doar romanilor. Cand sa incep aceasta inscriere ? Inca nu e inregistrat in google webmaster, mai inscriu produse si as posta cateva articole pe blog apoi sa urc sitemap-ul. As vrea sa stiu cam cu ce sa incep. Ms.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Esti hotarat tare sa incepi cu stangul bag de seama

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca site-ul este destinat exclusiv romanilor, de ce vrei sa-l inscrii in 200 de directoare straine?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de azzido Vezi Post
    Salutare,

Dupa 6 luni am finalizat cat de cat al 2-lea magazin online si l-am urcat astazi pe host. As vrea sa incep sa-l inscriu in 200 directoare romanesti si 200 de directoare straine, magazinul este destinat doar romanilor. Cand sa incep aceasta inscriere ? Inca nu e inregistrat in google webmaster, mai inscriu produse si as posta cateva articole pe blog apoi sa urc sitemap-ul. As vrea sa stiu cam cu ce sa incep. Ms.
    Pai de ce sa incepi "cu stangul"?

Incepe si cumpara si tu 10-50 advertoriale mai intai. In functie de nisa, 100-500, abia dupa poti sa te joci cu directoarele.

De ce directoare straine?

Verifica structura sa fie corecta, sa nu-ti indexeze balarii si apucate de links. Nu incepe cu directoare, incepe cu advertoriale, putine si bune. Directoarele vin cand vrei sa diversifici link-urile si nu aduci 200, te costa enorm sa scapi de ele.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2011
    Vârstă
    39
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Eram la un pas de a incepe prin a inscrie in directoare insa am zis ca e mai bine sa intreb inainte. De ce sa incep cu directoare ? pentru ca peste tot am citit ca acesta ar fi primul pas, este locul unde imi pot obtine primele legaturi. De ce in directoare straine ? Pentru ca am citit chiar aici ca acestea ajuta chiar daca site-ul este romanesc. Lamuriti-ma, de ce NU directoare, de ce as fi inceput "cu stangul" ?

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Pentru ca directoarele sunt asa de rele in ochii lui google in anul 2014 incat oamenii au ajuns sa plateasca sa le fie scoase linkurile din acele directoare !
    Cum iti spunea si Tom, cumpara advertoriale, uita-te pe acest forum ca sunt multi ofertanti. Ai grija nu pune multe in prima luna, pune-le si tu mai cate unul la 2-3 zile pentru inceput. Apoi poti creste gradual numarul lor dar fa-ti o strategie sa tot pui macar 1 an de-aici inainte. Nu te opri brusc ca devii suspect ca faci artificial linkbuilding.
    Sau lucreaza cu o firma de seo care sa-ti faca asta pentru tine. Oricum ai da-o , nu-ti bate joc de munca ta de 6 luni trimitand la directoare.
    Seo nu mai e nici simplu nici ieftin ca acum 10 ani cand simpla inscriere in yahoo directory cu 300$ iti garanta succesul in afaceri.
    Multa bafta si inca o data, fugi de directoare !

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    26

Implicit

Probabil ca ceea ce ai citit despre directoare era de prin 2010.

Directoarele straine nu te ajuta deloc, ba chiar poti primi o penalizare, daca ai un site in limba romana. Go0gle va considera spam cu linkuri si s-ar putea ca site-ul tau sa se duca direct la fund.

200 de directoare romanesti (desi ma indoiesc ca mai exista atatea) nu te ajuta nici ele, mai ales la inceput. Daca ai avea cateva mii de linkuri de toate felurile, probabil ca linkurile provenite din cateva zeci de directoare nu ti-ar strica, altfel... spamy, spamy.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2011
    Vârstă
    39
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles, ma orientez acum catre advertoriale si am sa pun cate unul la ~5 zile.
    Altceva, mi-am creat un blog in cadrul magazinului. Aici ce frecventa de postare ar fi recomandata ?
    Sa-l inscriu acum in webmaster cand am ~10 produse pe site sau sa continui cu adaugarea si sa-l inscriu mai tarziu cu un sitemap mai bogat ?

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tot ce contează sunt link-urile "naturale" (teoretic), adică un utilizator apreciază conținutul și face trimitere la acesta. Utilizatorul ăsta trebuie să afle de undeva de site-ul tău ca să-i placă. Advertorialul este o formă de reclamă, dar tu ai vrea ca nimeni să nu-și dea seama de asta și să fie considerat un articol din care obții un link natural.

Eu îți recomand să începi cu o campanie AdWords și apoi să continui cu advertoriale - între primele lasă un interval de timp mai îndelungat pe care îl poți reduce în timp.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@azzido
    Nu abuza de directoare. Sunt forma ieftina (si paguboasa) de promovare.
    Axeaza-te pe o strategie combinata (5-10 directoare maxim), advertoriale (preponderent), linkuri naturale (daca e ceva de calitate, vor veni).

Cadenta (frecventa) cred ca e foarte importanta. La inceput foarte rar, apoi un ritm mai sustinut. Gandeste-te ca e un site nou, care sunt sansele ca intr-o saptamana sa primeasca 200 de linkuri? Zero, dupa mine.

Eu am facut asa (cu rezultate stabile si rezonabile dupa o serie de update-uri): 2-3 directoare, un advertorial dupa primele 2 saptamani.....inca 3-4 directoare, 2 advertoriale dupa 5-6 saptamani....si tot asa. Cu mici exceptii, linkuri naturale nu vor veni decat foarte greu.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa incep ?
    De hiver în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th November 2013, 22:45
  2. www.site.com merge din cand in cand, site.com merge. Problema Dns?
    De Alexandru Sima în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st November 2013, 16:18
  3. Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 2nd March 2012, 09:52
  4. Host platit vs host gazduit gratis pt Blog
    De twainiack în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 23:07
  5. Spam de începător
    De eugen în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1