Ma refeream la versiuni actualizate, nu la "prosteala". Tocmai pentru ca domeniul se schimna in permanenta.
Oricum, scriu in engleza. Targetul e totusi mai mult international.
Versiune printabilă
Ma refeream la versiuni actualizate, nu la "prosteala". Tocmai pentru ca domeniul se schimna in permanenta.
Oricum, scriu in engleza. Targetul e totusi mai mult international.
Daca vrei monetizare, eng e obligatoriu.
Domeniul se schimba, tu scrii despre trecut, iar cand eu citesc, nu se mai aplica decat o mica parte, asa ca nu o cumpar. Ma uit in state, cat de avansati sunt ei fata de restul lumii, si ma intorc la noi, si vorbesc cu 99% persoane fara pic de cunostinte de marketing, care vor sa se imbogateasca "pe net". E diferenta enorma, intre america si restul. Cand scrii pe eng, trebuie sa fi macar la zi cu tot ce se misca, si ce se "pregateste".
Ai si tu dreptate. Chiar daca esti la curent, si chiar cu ochii mintii in avangarda (in general intuiesc corect, dar cine poate garanta viitorul), domeniul este extrem de volatil, asta e de fapt marea problema.
Eu ma gandeam acum, tot meditez de cand am scris postul, ma gandeam la o situatie particulara, care e un mare turn off in a scrie cartea. Spre exemplu descrii un trick care ajuta, si e acceptat in prezent. 9 luni mai tarziu, apare un nou algoritm, un cititor incearca sfatul tau si isi buseste situl. Si poate iese din afaceri din cauza asta.
Probabil ca o carte nu are mare sens. In schimb, ar merge ca o revista online, actualizata mereu.
Mersi pentru tips medical, din pacate nu am tangenta cu domeniul.
Vreau sa te scot un pic din meditatie si sa te aduc cu picioarele pe pamant oferindu-ti o solutie particulara extrem de logica si pragmatica in urma careia vei stii cam pe unde esti si daca lumea vrea sa asculte ce spui tu ...
mergi pe forumuri mari de seo de afara, plateste pentru advertising in interiorul acestora, creaza o platforma privata unde cei care vor sa invete de la tine sa aiba acces pe baza de taxa si de asemenea sa vada in timp real ce le spui tu acolo, sa poata pune intrebari, etc
Acum se ridica o intrebare? Ai cu ce sa-i atragi pe oamenii aceea sa vina intr-o platforma privata sa te asculte? Ai dezvoltat ceva care a ajuns mare? Daca raspunsul la aceste intrebari este pozitiv atunci succesul este garantat deoarece cei pe care ii vei atrage in lectii private vor rostogoli bulgarele pentru tine iar atunci, avand ceva notorietate, poti scoate si o catre pentru ca ai deja fani, iar fanii cumpara.
Succes!