Salut,
Din ce am observat din ce in ce mai multi fac link-wheel-uri. Se merita atata efort investit pentru un o asemenea tehnica ?
Mi se pare mai mult BH seo si ma gandesc ca vei avea de suferit pe termen lung.
Voi ce parere aveti ?
Versiune printabilă
Salut,
Din ce am observat din ce in ce mai multi fac link-wheel-uri. Se merita atata efort investit pentru un o asemenea tehnica ?
Mi se pare mai mult BH seo si ma gandesc ca vei avea de suferit pe termen lung.
Voi ce parere aveti ?
Eu am facut ceva mai mic asa si am avut ceva rezultate. Conteaza foarte mult cum le faci. De ex daca le faci cu bloguri web 2.0 fa-le sa fie legitime. Adica adauga mult continut unic si cat de cat citibil de cineva, sa nu fie spinuit si fa-le fara abuz de ancore. Fa-le in timp, publici un articol, astepti sa fie indexat apoi la cateva zile scrii un altul si linkuiesti catre ala.
Google clar nu e de acord cu ele, dar daca nu folosesti acelasi continut, tip de linkuri, ancore, ip-uri, nu le faci in aceeasi zi, o sa te prinda mai greu, sau deloc.
Cand ai facut, ai folosit platforme de blog-uri gen wordpress.com sau blogger.com ? sau ai cumparat domenii ?
Ma gandesc ca e mai bune cu site-uri cumparate .info sau .com, dar ma gandesc ca bugetul devine destul de mare pentru 100+ domenii.
Thx.
Am facut pe moca :), e greu cu bugetele. Platforme web 2.0 la indemana oricui. Sunt vazut destul de bine si de Google.
daca postez trei articole unice in 3 directoare de articole si le "leg" intre ele ,dupa care de la fiecare articol trimit catre un site-ul pe care doresc sa il promovez, este corect?
Personal consider ca nu este foarte ok. Lasi un footprint foarte usor de depistat.