-
Pot scadea in google ?
Am un site si vreau sa il schimb din punct de vedere al modului de organizare.
Mai concret,site-ul e bazat acum pe oscommerce si as vrea sa aleg alt design bazat poate pem alt cms. Din vechiul site poate vor ramine doar produsele(denumire, poze), denumire pagini , keywords.
Intrebarea e daca voi scadea in google odata cu migrarea ?
Multumesc.
-
Poti chiar si creste....depinde de ce faci tu.
-
Pai am de gind pentru inceput sa pastrez produsele, cu denumiri la fel, title la pagini si keywords la fel.
Ma intereseaza ce se poate intimpla imediat dupa aceasta schimbare.
In rest pe viitor cind se va putea voi mai adauga ceva content pe partea de articole,news care astea stiu ca ma vor ajuta.
-
Au existat cazuri cand vechea versiune a fost la fel cu cea noua..chiar funtionabila pe net..dar cu redirect catre versiunea noua. (un fel de duplicate content contient facut ptr. a nu pierde link-urile vechi)
Uneori merge "schema" asta. Alteori nu. Depinde ..
-
Poti fii mai explicit te rog.
-
redirect 301 din htaccess de la paginile vechi la cele noi.
-
Da, am inteles ca se poate face.. mai urmeaza sa testez. Sper sa mearga din htaccess , pentru ca altfel sa bag in toate paginile codul de php de redirect e cam costisitor, dar se face ..
Inca nu sunt lamurit.. voi pierde pozitii in google ?
-
Daca redirectul e facut bine (301) si ai acelasi content nu ai cum sa pierzi pozitii. Ba din contra, poti sa cresti, daca te mai joci unpic la optimizare.
-
Dar linkurile in site-ul meu nu vor mai fi la fel..
-
Jeremy - Te rog sa te informezi despre redirectarea 301 si ce face ea - s-a vb pe forum destul de mult.
Cel mai simplu exemplu de redirect in htaccess:
Cod PHP:
redirect 301 /pagina/veche.htm /pagina/noua.htm