Adrian, ceea ce as vrea sa fie clar, dar care am vazut ca in mesajul tau e repetat, e faptul ca Bing nu foloseste rezultatele Google. Aici trebuie amandoi sa fim de acord. Rezultatele lui Bing difera de cele ale lui Google, testul scoate in evidenta lipsa de etica, faptul ca se urmaresc (iar Bing nu stie sa isi acopere urmele) si faptul ca la nivel de imagine Google are 1-0 acum. Dar asta nu inseamna ca foloseste rezultatele in totalitate. Exista o scapare care pare sa dovedeasca invers, dar totusi ... nu sint copiate/furate rezultatele.
Lucrurile astea cred ca le-ar putea banui oricine, nu cred ca e nevoie de un test, deci e de imagine.
Asa ar fi ok, dar sintem prea mici ca sa putem influenta lucrurile astea. E vorba de bani, e vorba de piata, e vorba de potential, deci faulturile sint o regula din joc.
Oricum folosim motoarele de cautare (Google in special) din lipsa de alternativa sau din obisnuinta.
De multe ori Google returneaza rezultate care nu sint relevante si totusi continuam sa le folosim. Unde e corectitudinea aici?
De multe ori Google omoara afaceri bazate in special pe Search fara a da explicatii. Unde e corectitudinea aici?
Raspunsul e simplu: nu exista corectitudine decat la suprafata. Bing probabil ca vor veni si ei cu ceva, lucru care n-ar trebui sa surprinda. Randul la mutat pe tabla de sah e acum la Bing. Sa vedem..