Asta e cel putin impresia ta, dar hai sa iti dau de gandit putin: MSN-ul vechi si actualul Bing obisnuia sa faca crawling super rapid pe pagini. Cei mai batrani stiu ca MSN era sursa prin care iti puteai da seama ce IBL-uri si ce pagini are un site.
Andrei, daca Google a pus in mod intentionat acelele pagini la cautari pe cuvinte cheie inventate, cum ar fi putut Bing sa stie de ele daca ele nu existau? Cum crezi tu ca ptr hiybbprqag, delhipublicschool40 chdjob si juegosdeben1ogrande ar fi putut gasi rezultatele daca Google si oamenii nu le-ar fi folosit? Cum crezi ca Bing ar fi reusit sa copie rezultatele de la acele teste, avand in vedere ca sint multe alte rezultate mai grele in care nu exista asemanari?
Bing a avut acces la ele, poate prin crawling, poate spionand ceea ce face Google ...dar asta nu inseamna ca ar fi copiat rezultatele sau ca ar fi fost prinsi furand. Furand ce? Niste teste? Pai restul rezultatelor relevante sint identice?
Uite si o alta versiune. Nu trebuie sa crezi in ea, ci doar sa iti pui intrebarile..
Eu incerc sa imi pun probleme nu sa iau mot-a-mot ceea ce zic unii sau altii. In plus incerc sa gasesc oameni care sa discute subiecte si sa isi exprime pareri, in nici un caz sa dau peste oameni care se cred destepti sau dau ratinguri negative fara sa gandeasca sau sa isi puna intrebari.
evolution, multumesc de parere si de ratingul negativ. Apreciez efortul.