-
Cufon si optimizare.
Buna!
Am o nelamurire legata de optimizarea paginilor. Vreau sa construiesc un portal in Drupal, vreau sa folosesc libraria JavaScript Cufon pentru a genera fontul pentru elementele de meniu si titlu articol. Intrebarea e daca o sa influenteze negativ aceasta solutie de design pozitia in SERP, avand in vedere, o sa fie aplicata tagurilor <h1>, <h2>, <h3>.
-
foloseste font face - Web fonts with @font-face - CSS3 . Info . - Nu stiu cum poate influeta SEO, dar este mult mai bine cu font face si se incarca pagina mult mai repede.
-
-
-
Alea sunt prea putine inca. Doar daca ai de gand sa platesti servicii de webfonts. Typekit de exemplu.
-
fontface nu e specific CS3, trebuie doar sa il dezvolti in asa fel incat sa acopere toate browserele. L-am folosit cu succes pe mai multe siteuri, merge pana si pe IE6.
-
Eu folosesc Cufon si sunt chiar niste siteuri/bloguri mari de SEO care il folosesc. Google nu vede nici o diferenta intre un titlu normal si unul folosind Cufon, pentru ca modificarea se face prin JavaScript, iar Google nu are un parser atat de avansat.