Salut Ammadeuss
Daca schimbi structura linkurilor trebuie sa ai grija sa aplici redirect 301 de la linkul vechi la cel nou.
Un lucru care clar te tine pe loc este repetarea expresiei "tractoare japoneze" in titlurile majoritatii paginilor. ( poti sa vezi aici de ce:
Keyword Cannibalization: Dezavantaje SEO ).
Si am observat texte ancora predominant cuvantul "tractoare". Asta nu-i bine, ar fi cazul sa mai alternezi si cu tractoare second hand sau ce te mai intereseaza ( iti alegi 5 sau mai multe expresii/cuvinte cheie si le alternezi pastrand una principala - adica pe care o folosesti mai des).
N-ai favicon.ico... ti-ar prinde bine sa-ti faci unul.
Si se mai poate lucra la imaginea principala si navigatia principala... personal nu imi plac cum arata.
Si datorita optimizarii on-page foarte proasta din punctul meu de vedere, pierzi trafic pe long tail. Uite un exemplu la competitie ca sa vezi cum si-au editat ei titlurile paginilor:
Mitsubishi MTE2000 - Căutare Google
( daca optimizezi pe tractoare poti sa scrii la pagina produsului: "Tractor firma model | Brand name" - important este sa nu repeti cuvintele de interes pe mai multe pagini!!! ).
Nu va fi suficient sa corectezi titlurile, va trebui si continut pe pagina produselor!