Pagina 1 din 8 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 78

Subiect: Rog sfaturi (pierd teren in fata concurentei)

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

Question Rog sfaturi (pierd teren in fata concurentei)

Salut,
    Va supun atentiei cazul meu. Sfaturi separate am mai luat in diferite threaduri, insa acum se ingroasa gluma si vreau sa o rezolv.

-activez de 4 ani pe o nisha cu produse pentru acupunctura.

-sunt foarte putin clienti in domeniu..( mai mult relatii persoanale)
    -sub 60 unici pe zi pentru prima pozitie ,
    -pozitia a doua app 30 vizite
    -pozitia 3 ap 5-10 vizite
    comenzi putine dar am reusit sa fac un brand in domeniu. Daca nu ai macar pozitia 1 si 2 pe prima pagina lumea nici nu stie de tine, ce sa mai vorbim de comenzi, clienti.

Am doua firme concurente care nu au site ci s-a inscris pe directoare comerciale PLATITE: gen Bizoo, clubafaceri, licitatii-electronice

Ca sa domin prima pagina am facut 3-4 siteuri, magazine,si le-am cotat bine, cu eforturi pe prima pagina ( de app 2-3 ani)
    -cu articole unice medicale, (activez pe forumuri de profil,)
    -am bloguri pe siteurile mele
    -am si bloguri de sutinere in spate..

Am avut pozitia 1, pozitia 3,4, 5 pe prima pagina , sau diferite variante pe diferite keyworduri.
    PROBLEMA: cel putin de cateva zile ( dar constat ca si de mai mult timp) urca in top acele pagini din directoarele comerciale mentionate. Pentru mine e grav , asta inseamna ca vand putin.Mi-au luat chiar si prima pozitie pe google.

Acele pagini , nu au backlinkuri, nu au articole, nu stiu cat de optimizate or fi.. probabil beneficiaza doar de autoritatea transmisa de siteul mama, directorul comercial respectiv.

Cum pot sa le bat? Am epuizat la nivelul meu de intelegere toate variantele necesare.
    Mai fac un efort acum sa daug cat mai multe pagini pe blogurile siteurilor ca sa fie cu cat mai multe articole relevante..poate reusesc sa le cresc autoritatea.

Multumesc pentru interventii.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 17:02.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    43

Implicit

M-am uitat unpic peste, si primu lucru ce imi sare in ochi: nu prea ai link-uri catre tine. Asta e principalul lucru ce trebuie sa-l faci acum. Sunt directoare, blog-uri, forum-uri, etc unde iti poti promova site-ul. Pune cuvinte cheie in ancora si problema se rezolva.

Later: si cam asta se cauta acuma pe acupunctura - numarul e cautari pe saptamana:

497 acupunctura
    101 acupunctura bucuresti
    31 cabinet acupunctura
    29 acupunctura brasov
    27 acupunctura puncte
    21 acupunctura sibiu
    14 tratament acupunctura
    13 preturi cabinet acupunctura bucuresti
    11 preturi acupunctura
    10 acupunctura preturi

Later, later:

Asa vezi cate link-uri ai catre tine, varianta rapida. Pune site-ul si pe google webmaster tools ca sa ai o statistica mai buna a link-urilor catre site-ului tau.
    Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 1st November 2010 la 16:40.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

Implicit

1)ma intereseaza keywordurile comerciale strict "ace acupunctura" , auriculoterapie, "ace acupunctura argint"...ami sunt si altele. DOar astea convertesc la mine, la astea trebuie sa ies.
    2)situl de baza este depozituldeace.net El a avut pozitia 1 si 2 pe majoritatea combinatiilor.Si nu inteleg cum poate o pagina dintr-un director, neoptimizata, fara linkuri, sa apara pe PRIMA positie in google, detronandu-mi situl acesta si celelalte.
    Promovez de 3 ani aceste situri. Mai mult, fizic nu stiu sa fac. Poate doar GRESESC ceva.
    3) o problema discutata dar fara raspunsuri a fost ca am multe articole UNICE majoritatea scrise de mine pe parcursurl a 3 ani, indexate TOATE pe bloguri , insa linkurile de la ele catre siteurile male nu apar in google. ( sau apar in proportie ff mica)

Spunea cineva pe forum ca nu concepe ca ( de exemplu) bizoo sa fie mai tare decat un site optimizat pe o nisa. Nici eu nu concep dar uite ca se intampla.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 17:01.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post

Later: si cam asta se cauta acuma pe acupunctura - numarul e cautari pe saptamana:

497 acupunctura
    101 acupunctura bucuresti
    31 cabinet acupunctura
    29 acupunctura brasov
    27 acupunctura puncte
    21 acupunctura sibiu
    14 tratament acupunctura
    13 preturi cabinet acupunctura bucuresti
    11 preturi acupunctura
    10 acupunctura preturi
    Insa Diasomie, aceste cautari sunt date de catre exact 23 site-uri romanesti care se bazeaza si pe domeniu asta pe care activezi si tu. Sunt ceva mai multe cautari saptamanale relatate la asta.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

Implicit

Multumesc de interventie , insa eu caut sa ies NU pe acupunctura sau "cabinete acupunctura" ci pe :"ace acupunctura", ace acupunctura argint" "ace acupunctura pret" "ace acupunctura Bucuresti"
    Restul sunt doar vizitatori. Munca mea de 3 ani este de optimizare pe keywordurile de sus.
    Eu am MAGAZIN nu site cu informatii. Ca ulterior am adaugat si articole ca sa imi cresc autoritatea e altceva. Eu VAND produse in domeniu.

Acum cateva minute iar a aparut un site in fata mea, pe PRIMA pozitie. Fara vechime , fara nimic: farmaciaverde.util21*ro/categorii_105_medica-produse-farmaceutice.html
    Nu mai inteleg cu ce pierd in fata lor.

Mentiune: siteurile mele sunt pe IP uri de clasa C diferita, acelasi host.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 17:14.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Sincer sunt dezamagit dupa ce m-am uitat pe site-ul tau, mi-am dat seama ca ai muncit 3 ani foarte ineficient, un Domain Authority de 20 mi se pare foarte jenant, Cu un un astfel de trust si autoritate, daca fac un articol despre ace de acupunctura intr-unul din site-urile mele te pot ajunge din urma destul de usor. Ai noroc ca nu ai concurenta mare, pe nisa mea ieseai pe pagina 3 sau mai departe.
    Primul lucru ce trebuie sa il faci este sa iti inscrii site-ul in directoare si asta sa o faci cu cap.
    Te ajut si eu sa iti public cateva articole gratuit.
    Un site de continut in domeniu te poate ajuta foarte mult, iti creeaza notorietate, cu ajutorul acelui site iti poti creea clienti noi, de exemplu poti spune ca cei care iti cumpara regulat primesc bonus inscrierea in site-ul tau la sectiunea cabinete acupunctura.
    Ultima modificare făcută de lovelife; 1st November 2010 la 17:20.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Pe langa ce au zis altii aici si consider ok, ar trebui sa vezi lucrurile din punctul de vedere al unui vizitator.

La cautarea "ace de acupunctura" site este pe locul 4 la mine. Daca as fi interesat de asa ceva, as face ceea ce oricare alt vizitator ar face: as alege instinctiv primele 1-2 rezultate. Pe mine nu m-au satisfacut, acele nu sint produse pe care sa le poti comanda cu usurinta pe online. Ceea ce inseamna ca ptr mine, pe langa continut si pozitie, m-ar interesa si modul de livrare.

E inutil sa fii pe locul 1-2-3-4 daca nu ajuti vizitatorul sa iti genereze bani. Nu am vazut cateva elemente simple de conversie: Nr de telefon mare pentru comanda rapida, modalitati de livrare, costuri transport si elemente care sa dea incredere potentialului cumparator.

Multi nu cumpara ptr ca nu au incredere, se obisnuiesc sa se informeze online si apoi sa cumpere offline. De ce? Ptr ca nu ii ajutati sa cumpere online.

Asa ca daca vrei sa si vinzi, tine cont de lucrurile astea ...nu intotdeauna conteaza pozitia la o cautare ...volumul poate fi inutil concurentilor daca vizitatorii nu aleg sa cumpere.

Inca un lucru, mai mult ca sigur nisa e foarte mica. Asta inseamna ca ar trebui sa faci o analiza pe ceea ce se numeste demand generation. E posibil ca multi sa nu stie de solutia sau produsul tau, dar ei sa aiba o nevoie ce ar putea fi acoperita de ce ai tu. Identifica nevoia si promoveaza produsul acelor oameni cu nevoi. Nu e neaparat sa faci SEO, poti face PPC ca sa vezi pi

Daca veneai la IMTO ai fi avut ocazia sa vezi 3 studii de caz misto. Uite prezentarea.

Si legat de site-urile care apar si dispar la cautari, chill Google stie ce faci si tine cont de actiunile tale. Fluctuatiile de rezultate au rostul lor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

KRUMEL si pe mine ma intereseaza subiectul, am creat si eu o piata pentru un anumit produs acum vreo 2-3 ani dar fara sa stiu ce si cum trebuie sa fac exact, a fost mai mult noroc si intuitie
    PS la mine la cautarea ace acupunctura si ace de acupunctura ieis pe pozitiile 1 si 2
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    30

Implicit

@diasomie la mine la ace acupunctura ai si locul 1 si 2 cu acelasi site. cum au zis si altii mai sus inscrie in directoare masiv ca site-urile sunt vechi si n-ar trebui sa fie probleme. lucreaza si la viteza de incarcare a site-ului. daca faci aceste 2 lucruri elementare nu ai cum sa pierzi prima pozitie (momentan ca nu ai concurenta serioasa).
    @lovelife ce program/site da chestia aia cu 20 Domain Authority ?
    Toate drumurile duc la Targoviste

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

Implicit

Multumesc, accept critici
    In acesti ani m-am ghidat dupa faptul ca aproape tot timpul ocupam pe prima pagina TOATE pozitiile: 1,2, 4,5,6.(Cine ar fi considerat esec la aceste cotari?) DOAR locul 3 il avea bizoo. Lovelife - nu m-am preocupat sa imi masor notorietatea sau alti indici, Faceam articole, postam, etc. Si eram primul
    ACUM S_A INTAMPLAT CEVA..de app 2 luni si cu un boom ieri, imi apar in fata aceste directoare economice.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 18:51.

Pagina 1 din 8 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pentru a cuceri o fata, adsense style
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th August 2009, 01:06
  2. Pierd PR4
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th May 2009, 10:19
  3. Furt pe fata
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th February 2009, 16:36
  4. Yahoo Da Teapa! Furaciune Pe Fata!
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th July 2008, 23:50
  5. schimbare la fata!
    De metrix1977 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th February 2007, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.