-
Obtinere IBL
Am un site care ofera tickere si continut gratuit pentru webmasteri.
Modalitatea de introducere este fie prin introducerea unui fisier .js fie printr-un flash.
Desi aceste tickere sunt introduse in zeci de site-uri si creaza ceva trafic pe server nu am beneficii in sensul ca google nu vede link-urile.
Aveti ceva idei despre cum as putea face ca google sa le vada?
-
Prin forma asta nu.
Dar ai putea oferi un feed XML si un mic script PHP care sa-l includa webmasterii in paginile lor si care sa aiba ca si output stirile din XML intr-o frumoasa lista HTML. In felul asta ai putea sa ai IBL-urile dorite pentru ca le-ar vedea Google plus cei care au JavaScript si / sau Flash dezactivat. O conditie e ca acei webmasteri trebuie sa aiba suport pentru PHP pe server...
-
o sa ma gandesc la asta. Totusi oricine are php si se pricepe cat de cat nu va mai luat tickerele mele ci va parsa el direct continutul
Mersi.
-
pai nu asta era ideea? ;-)
tu oferi informatie, ei o preiau si o integreaza in site-urile lor...
cum ii faci sa fie civilizati (adica sa-ti dea credit/link pt informatii), e alta mancare de peste: cel mai simplu e sa le dai cate un id care se activeaza la prima accesare, si sa verifici periodic (cron is your friend) daca link-urile sunt ok dupa aia (adica exista si n-au rel="nofollow"); daca ai gasit un magar, stergi frumos id-ul din baza de date, si ca text default ii trimiti o injuratura, ceva :mrgreen:.
btw, esti cumva the filip (http://www.filip.ro/)?
-
da acela e site-ul meu personal.
Varianta cu verificatul cade, as consuma inutil resurse. Cred ca o sa foloesc un rss feed si sa-l fac cumva sa fie mai atractiv ca sa ii fac pe webmaste sa il preia si sa nu foloeseasca varianta .js
-
Nu stiu cati sunt in stare sa parseze un rss si sa modifice linkurile din el, si dintre ei cati sunt suficient de bolnavi s-o faca, asa ca varianta e viabila, statistic vorbind ;).
Good luck!