meetzah
chiar crezi ca pagespeed de la Google e mizerie?
chiar crezi ca Yslow de la Yahoo e mizerie?
meetzah
chiar crezi ca pagespeed de la Google e mizerie?
chiar crezi ca Yslow de la Yahoo e mizerie?
Toate drumurile duc la Targoviste
am dedus. eu am firebug+pagespeed si dasta. nu stiam ca la firebug merge sa dai minify la css daca nu ai pagespeed.
Toate drumurile duc la Targoviste
In Page Speed am un scor de 80. Ce zice pe Webmaster Tools nu e relevant in cazul meu, pentru ca acel grafic e blocat de prin iunie cand site-ul nu era optimizat deloc.
Din pacate compresia din .htaccess necesita niste module activate pe server, gen mod_deflate, iar daca nu e cumva serverul tau ai slabe sanse sa ti le activeze cineva deoarece, teoretic, fac load mare pe procesor. Totusi, am de gand sa mut site-ul pe alt host care am auzit ca are modulele activate (e de fapt un server privat al unui amic), si cu asta sunt sigur ca mai urc cel putin zece puncte in Page Speed.
Singura problema pe care nu am reusit sa o rezolv e cea cu "Serve static content from a cookieless domain".
cum se face compresia prin htacces ca eu am ceva module de arhivare si merg putin ciudat, o data imi comprima o data nu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Incearca cu asta:
Cod:# Enable GZIP <ifmodule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html </ifmodule>
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)