Stai la rand.Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 24 2006, 02:39 PM) [post=10921
![]()
Iskander
Ok. ]
Ma pot abona ?
[/QUOTE]
Stai la rand.![]()
Iskander
Ok. We have a winner.
![]()
Stai la rand.Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 24 2006, 02:39 PM) [post=10921
![]()
Iskander
Ok. ]
Ma pot abona ?
[/QUOTE]
Stai la rand.![]()
Iskander
Ok. We have a winner.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Bun si ce castig ?
Io muncesc degeaba sau what ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Castigi placerePostat în original de Cristian Mezei @ Feb 24 2006, 03:14 PM) [post=10926
![]()
<div class='quotetop'>QUOTE(Cristian Mezei @ Feb 24 2006, 01:20 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Da. automat. De ce ?
Orice post pe care il faci acolo, este anuntat automat de catre Weblogs.com[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img]. De acolo este preluat de alte surse.
Setarea exista in Settings/Publishing.
Deci ai un link din Weblogs, si poate din altele. Thus, your blog gets indexed.
Poate sunt si alte chestii. Eu stiu ca un blog de-al meu devenise indexat, si eu nu vroiam asta. Ca nu pusesem nici un link spre el, si nici nu stia nimeni de el. Dar uitasem acea setare ON (vine default on). [/QUOTE]
Da si nu prea :blink:
Normal ca exista un index al blogurilor, dar nu e acelasi lucru cu "site:blog_test.blogger.com" .Poti sa astepti si 2 luni asteptand sa-ti indexeze un blog in google ca SE. Intr-adevar, poti sa setezi notificari ca blogul are postari noi . Atentie la "flag" : daca ai vreun "prieten" poate sa iti sexeze directia de nu e adevarat. Normal, si invers dar sansele de a te indexa sunt cu mult mai mici, indiferent daca foloesesti hostingul lor sau al tau .
Din setarile tale , adevarat, la fiecare actualizare iti apare link curat pe weblogs.com (pagerank 7 din cate stiam) si nu numai pe asta. Daca ai noroc sa prinzi o perioada mai putin aglomerata, ai sanse mai mari sa ramai de la cateva ore pana la 24 ore pe lista (dinamica, in functie de noile postari care apar).
Atentie la spam blogsGoogle a facut curat si probabil va mai face
<div class='quotetop'>QUOTE(Iskander @ Feb 24 2006, 11:25 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'> Indexeaza google automat blogurile de pe blogspot.com?
sau daca nu gaseste link-uri catre el, nimica[/QUOTE]
Fie ca folosesti hostingul lor, fie ca folosesti blogger pe site-ul tau, blogspot (sa blogger, ca e acelasi lucru) cere sa ai link-ul lor, care are in fiecare template.
Desi, inainte de "marea curatenie" din vara, in loc de template am avut un simplu html, fara nici un link, care in cateva luni a ajuns lejer la pr5 si pr6 pe profil. Ca si altele, a fost sters, pentru nerespectara termenilor de folosire :o
Dar a transferat destul pagerank asa ca e ok![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)