-
continut duplicat
Neata!
Am citit cateva articole pe aici despre continutul duplicat al unui site, nici unul din cele gasite de mine nu o fost ce cautam.
Am un site de jocuri online, jocurile pe care le am eu pe site mai sunt probabil pe inca 99,9% din site-urile de gen, considera google site-ul meu ca fiind continut duplicat. Fiecare joc are o descriere daca descrierea mea este alta decat cea de pe celelalte site-uri dar jocul este acelasi, este continut duplicat?
-
Google indexeaza doar textul si imaginile de pe un site, dar cand vine vorba despre continut duplicat se refera in general doar la text.
Documentatie
-
Situaţia prezentată de tine ar putea exista īn orice domeniu.
Nu ar trebui să-ţi faci griji, ai grijă ca titlurile şi tagurile META să fie "ale tale".
Eventual, dacă ştii şi puţină programare, ai putea modifica codul sursă pentru a-ţi personaliza scriptul ( īnţeleg că este vorba despre o platformă cu jocuri online, şi nu un script custom )
-
da este vb despre un script, in cea ce priveste programarea as putea incerca daca imi spui cam la ce anume te referi mai exact Eugen.
ms pt raspunsuri!
-
Adica sa aduci modoficari scriptului folosit, astfel incat sa fie cat mai diferit fata de cel standard pe care il folosesc alte o gramada de site-uri. Cu cat e mai diferit e mai bine .
-
Mă gāndesc că jocurile sunt afişate pe categorii, gen /arcade/<joc>
Ai putea de exemplu, modifica ca atunci cānd esti pe categoria /arcade/ să apară un text, o descriere a acelei categorii. Similar şi pentru jocuri.
Pare mult de muncă, dar te va ajuta.
Dacă ai putea să ne spui şi adresa sitului, am putea veni cu păreri mai clare.
-
adresa site-ului este e-jocurionline.com
-
webconfs.com/similar-page-checker.php
Nu stiu cat de buna e unealta, dar vad ca mie imi da rezultate destul de concludente.
Deasemenea incearca si virante.com/seo-tools/duplicate-content.php
-
Mie imi da Opera un "Fraud Warning" cand incerc sa intru pe site. Ai ceva reclame/scripturi shady care ruleaza pe site?
In alta ordine de idei, ne poti zice pe ce script ruleaza site-ul, pentru ca nu am putut sa intru in sursa sa vad.
-
site-ul este facut in joomla si nu am nimic shady din cate stiu, eu am mai avut problema asta anul trecut in vara si a trebuit sa refac totul atunci aprea "Fraud Warning" si in Firefox si Chrome (aveam un modul luat de pe un site deochiat) dar dupa refacere au disparut nu am opera instalat si nu stiu nimic despre asta de celelate broswere nu pot spune nimic