-
trafic google in scadere
Salut,
Mi se pare mie sau traficul google, cel putin de azi e bine in scadere? Am obs ca am trafic ca si in ziua de luni, si e vineri astazi... asta am obs cam de o sapt si va zic cu certitudine ca o scazut traficul care vine din motorul de cautare....
La voi pe sites cum e?
-
E normal sa varieze in functie de nisa si de zilele saptamanii. De exemplu la mine lunea si miercurea e varful iar sambata e cel mai jos, in weekend traficul e mai mic, mai putina lume sta pe net, in cursul saptamanii intra mai multi (de la lucru in special).
-
hmm, dubios.
eu de obicei vinerea si in week end am trafic cel mai mult, bineinteles tine de nisa, dar astazi este in scadere rau si nu inteleg de ce :-?....[nu mi s-a schimbat ranku in serp sau eu stiu]
-
schimbari majore la google sunt 100% si asta afecteaza pe majoritatea jucatorilor online
deja tot mai multa lume se plange de aceste lucruri
-
Acuma depinde de nisa, dar daca ai site-uri de jocuri o sa observi ca scade traficul cand e cald afara. Am observat ca traficul e mai mare toamna, iarna chiar si in timpul scoli decat pe timpul vacantei de vara.
Sau ai scazut in SERPS la vreun cuvant cheie care iti aducea multi vizitatori.
-
nu e vb de site-urile cu jocuri online
eu vb de site serioase de afaceri , site de prezentare ale unor firme (5-10 pagini)
optimizate si promovate pt 2-4 cuvinte nu foarte "grele" sufera caderi in afisare
-
Eu credeam ca e de la mine. Se mai intampla din cand in cand. E posibil sa ai dreptate si sa fie ceva totusi.
Si eu am ramas surprins pentru ca in serp ocup aceleasi locuri, numai ca numarul celor venit din google de e mult mai mic.
Cine stie..
-
O fi vreo sarbatoare ... se intampla mereu asta e nu e nimic constant online ...
-
ce am observateu este o scadere a traficului pe divertisment. pe alte nise nu stiu. cred ca acum cu criza nu mai ii arde la nimeni sa stea pe siteurile de divertisment.
cu aceleasi cuvinte in serp pe aceleasi locuri traficul s-a diminuat enervant de mult...