-
Malware
Cand caut seopedia.ro in browser incognito
https://s11.postimg.org/z7koytrg3/seoped_1.jpg
Ma redirecteaza spre pagina asta (url: myfilestore.com/download.php?id=700a66ed )
https://s17.postimg.org/4elh7elyn/seoped_2.jpg
La a doua vizita nu ma mai duce acolo, cred ca seteaza un cookie ceva.
-
Conducerea acestui forum (respectiv domnu Mezei Cristian) a fost informat de aceasta problema.
O sa se rezolve curand.
Cred ca stiti toti ca nu trebuie sa downloadati "update de flash" sau ce prostii mai sunt pe acolo.
-
Am patit si eu aseara cand mi-a dat un coleg de forum pe facebook un link cu un theard de pe aici, Initial am zis ca sunt eu obosit si am apasat aiurea pe un buton prin telefon, vreo reclama ceva. De dimineata la calculator am patint iar asta dar se repeta doar prima oara cand intrii asa ca nu am putut sa reproduc eraore, de obicei le inchid repede inainte sa deschida alte 100 de pop-up-uri si siteuri.
Ma intrebam daca e o problema de la facebook-ul meu (desi linkul era curat acolo) de la browserul meu (desi nu pun extensi in chrome de ani de zile in afara de 2-3 esentiale) sau de la forum. Vroiam sa pun o intrebare pe aici sa vad daca mai sunt si altii care patesc asta si am vazut ca nu-s primul care pateste asta.
Deci confirm ca inca exista problema.
-
Inca exista aceasta problema, in aceasta seara am patit din nou
-
Confirm ca si eu am patit acelasi lucru :(
-
1 Ataşament(e)
Inca valabil: Ataşament 4257
-
Este o problema de la vbulletin, nu doar pe seopedia se intampla. Se va rezolva probabil in curand.
-
pentru cateva zile nu a mai aparut acea pagina, astazi a tot aparut
-
Și mie mi-a apărut astăzi acest redirect.
Însă mai important, pentru un eventual nou vizitator, este faptul că în Google Search, la o căutare după seopedia, apare avertizarea "Este posibil ca acest site să fie compromis." !!!
-
-
confirm ca am patit si eu acesta problema si chiar pe mai multe situri zilele astea, prima data am crezut ca este de la mine din laptop
-
nu as face topic nou pentru ce voiam sa va spun/intreb, ma gandesc ca e ok si aici. deci, am vrut sa intru pe forum prin Opera si am primit o alerta ca site-ul poate contine virusi si ca este recomandat sa apas pe butonul de iesire. antivirusul nu a reactionat, dar mi-a parut dubios. acum am intrat aici de pe un alt calculator prin chrome, nicio alerta, nimic. a mai patit cineva asta?