Salutare,
Am o problema! Incerc sa acord puncte de reputatie (pozitiva/negativa) dar butonul nu merge. Voi aveti probleme?
Versiune printabilă
Salutare,
Am o problema! Incerc sa acord puncte de reputatie (pozitiva/negativa) dar butonul nu merge. Voi aveti probleme?
POST http://forum.seopedia.ro/reputation....ation&p=320892 500 (Internal Server Error)
pe scurt: nu
\\later edit: nu, nu merge.. da, avem probleme (incearca sa te decizi cand intrebi :) )
sistemul functioneaza cu ajax, iar eroarea o poti vedea in consola de javascript (sunt convins ca o ai daca nu iti merge, doar ca nu iti e aruncata in fata);
nu am spus ca e gresit ceva in postare, doar ca in titlul intrebi daca sistemul merge (dec raspunsul e "nu"), iar in post intrebi daca avem probleme (deci raspunsul e "da");
daca as fi raspuns fara alte explicatii "da" sau "nu".. de unde ai fi stiut pe care intrebare am remarcat-o eu? :)
Nu merge, arunca ceva eroare, verific.
E de cateva zile, cand am acordat cateva aici http://forum.seopedia.ro/hosting/329...et-1-euro.html si atunci "arunca ceva eroare", dar contoriza actiunea (se vede la refresh, sau o noua accesare).
A fost modificat sistemul de reputatie din ce vad si nu trata corespunzator toate variantele la return. Problema e din 8 Septembrie, rezolvat acum.
Am rugamintea sa aruncati o virgula din al meu post precedent.
Oricum s-a facut destul de prost, zic eu, trecerea de la vechiile liniute la acest nou sistem de reputatie..
Spre exemplu eu aveam 7 liniute verzi iar Lupanu 6. Dupa schimbare eu am reputatie 5 iar Lupanu 15.
Doar zic si eu, nu ma lupt aici pe forum sa ajung la n reputatie :)
Cand spui "prost" te referi la sistem, sau la decizie?
Toti cei care aveau liniute verzi erau considerati "credibili", indiferent ca aveau reputatie reala mai mica, chiar si 0. Erau useri cu 0 reputatie dar 5 liniute verzi. Daca "tu vizitator" citesti un post de la un '0", nu ai habar de reputatie si consideri postul ok.
Sistemul actual este mult mai ok fata de sistemul vechi.
Faptul ca tu ai 5 si lupanu 15, este mai exact diferenta dintre voi 2 pe acest forum. Vrei sa ai 15 sau 100, ai nevoie de posturi utile pentru "plus". Nu le ai, ramai cu 5.
Mie tot mi se pare ca nu e ok sistemul asta nou de reputatie.
Aveam 4 sau 5 liniute, acum am bara goala. Nu sunt credibil =))))
:) Daca te duci aici vezi tot liniute, deci e ok! :)
Stiu, dar nu sta nimeni sa intre pe profilul meu ca sa vada cate liniuite am eu. Lumea se uita la bara asta :))
1. NU, NU era! Diferenta o face putere reputatie, iar acum ceea ce vezi este corect.
2. Nu am inteles aluzia. Daca raspund nu e ok, deci preferi sa nu-ti raspund? Adica facem un monolog, sau pur si simplu vrei sa dai ordine si cineva sa execute, fara discutii? Nu vrei sa-ti faci tu un forum unde sa-ti faci regulile?
Ai inteles esenta si te deranjeaza altceva? Tell me!
La un moment dat, un membru cu reputatie 30 si ceva dar cu 2 liniute intrase in "conflict" cu un membru cu 11 liniute dar cu reputatie 3. Eu abia intrasem pe forum. Pe cine credeti ca am crezut!? Pe cel care avea fotografie cu el la avatar si nume pamantean. De aici intelegeti ce vreti!
Ca sa intelegeti mai bine, incercati sa faceti o analogie cu modul in care rankeaza site-urile, cu DA, PA si cu puterea link-urilor. Doar ca acolo un link (un vot pozitiv) poate creste/scadea ca valoare in timp, aici nu stiu daca se intampla asta.
De asemenea, cum DA si PA pot fi marite artificial, si reputatia poate fi mai putin relevanta decat pare la prima vedere. De fapt, reputatia nu este o valoare absoluta, ci doar cuantifica parerile celorlalti.
Mai adaugati la ecuatie prietenii de care nu stiti, interese financiare si o sa vedeti ca nu trebuie sa credeti dupa reputatie, ci trebuie sa credeti in propria experienta, ceea ce va sfatuiesc sa faceti inainte de a va baza in totalitate pe sfaturile de pe un forum ;)
Uite o idee, daca tot nu ai avatar, puneti un printscreen cu bulinele din profilul tau. In felul acesta nu mai e necesar sa te certi cu adminii si nici cu ceilalti useri.
PS. Avatarul pus la mine e valabil doar seara asta pt ca nu am multe buline cu care sa ma laud.
Si mie imi "arunca ceva eroari" cand incerc sa ofer reputatie si din ce discut cu colaboratorii mei de pe forum, nici lor nu le merge.
Ca o parantez la discutiile avansate din acest topic.
Tin sa precizez ca m-a prins discutia acestui topic, fiind in metrou si plictisindu-ma sa ma uit la oamenii tristi din jurul meu (Am uitat sa cobor la statia de destinatie). Prietene, iti donez toata reputatia mea daca se poate. :) Nu stiu daca te ajuta cu ceva pe acest forum.
Ca o parere strict personala. Reputatia mea nu a avut absolut nicio influenta in momentul in care am vandut un link/site/serviciu. Poti sa ai reputatie maxima, daca incepi apoi sa tragi tepe, reputatia ta in ochii mei scade pana la zero.
PS: @Bruzli, sistemul merge perfect acum.
PS2: O SEARA FRUMOASA SI PLINA DE REPUTATIE!
Lupanu, te-am dat ca exemplu pentru ca am vazut ca aveai inainte la fel de multe liniunute ca mine si a fost o remarca la aceasta "conversie" care s-a facut :)
Mi-am dat cu parerea doar cand am avut ceva de zis, posibil sa mai si gresesc, iar pentru ca s-a ivit aceast topic in legatura cu reputatia mi-am exprimat si eu punctul de vedere. Scuza-ma daca ti-am gresit.
In legatura cu donatia. Mersi, insa n-am nevoie de donatii.
Insa, daca esti tot asa darnic si pus pe fapte bune, poti dona maine, cand te dai jos din metrou, unui copil trist (ca tot vezi multi oameni tristi) si sarac niste banuti.
EU astept in continuare negative (mai ales de la cei care au inteles ca eu ma aflu in competitie cu cineva) daca tot functioneaza corect sistemul. :clap:
Cu intarziere, uite: http://s3.postimg.org/lrefyu0ov/Untitled.jpg
Pare o problema locala la tine, posibil de la ceva plugin de browser, presupun ca nu ai ceva virus :P
:rolleyes: Dap, nu prea merge!
Ataşament 3829
La mine oricum nici acum nu merge...
merge, merge, probat acum.
Mie de cand l-au bagat nu-mi merge, si m-am obisnuit sa ofer reputatie celor care merita ;) Iar reuputatia mea creste oricum... poate nu ai observat :)
Am observat ca-ti merge ca mi-ai dat negativ, iti voi da si eu, zi-mi daca primesti... poate rezolvam noi problema :)))
Acum imi apare si mie mesajul de confirmare, pana acum nu primeam... bine am dat doar pozitive pana acum, in ultima perioada.