Salut,
Mai intampina cineva aceasta problema? Sau nu este o problema?
De fiecare data cand primesc PM nu sunt instiintat prin email.
Voi aveti astfel de problema ?
Versiune printabilă
Salut,
Mai intampina cineva aceasta problema? Sau nu este o problema?
De fiecare data cand primesc PM nu sunt instiintat prin email.
Voi aveti astfel de problema ?
Eu patesc asta de mult timp, cu toate ca am bifat sa fiu instiintat pe mail.
Acelasi lucru si la mine, emailuri lipsa.
Subscriu.
Nici eu nu mai primesc email :(
In folderul Spam ati cautat?
Da, am verificat si acolo, dar nici urma de instiintari.
Zilnic verific inclusiv spam-ul. În plus, am REverificat să fie bifată opțiunea aferentă notificării primirii PM-urilor. În continuare, nimic.
Idem Alex`andra :)
Acestea fiind spuse...?
aceeasi problema!
Se poate rezolva aceasta problema ?
Problema este inca nerezolvata!
Subscriu, la fel ca acum un an..
La mine e ok. Azi am primit de la un coleg o intrebare. Mai aveti spatiu?
Scuze, am citit altceva. Da, notificari nu vin. Fiind insa mereu pe spy le vad in forum.
vbulletin-ul pare sa aiba ceva bug, nu foloseste autentificarea smtp desi e configurata/activata, la yahoo face bounce, verific...
Am si eu aceasta problema, s-a gasit cumva rezolvarea ?
nici eu nu primesc!
Eu primesc notificarile :confused:
Si la mesaje private.
Am schimbat eu adresa de mail din cea pe yahoo in gmail. Trimiteti mi un pm sa vad daca acum merg notificarile :)
pe gmail ajung notificarile. Tot timpu au ajuns, si la mesaje private si la actualizari topicuri.
Din fericire acum imi ajung notificarile pe gmail, din pacate ajung in SPAM !
P.S. : Mersi Lupanu
Am facut acelasi experiment, pe o adresa de genul robert @ tld si nu merge, din pacate.
Autentificarea smtp e rezolvata, la yahoo in acest moment nu ajung email-urile, blocheaza tot ce contine forum.seopedia.ro, fara vreun motiv specific:
[PH01] Email not accepted for policy reasons
seopedia.ro(fara forum in fata), trece fara probleme
@Robert - se poate un pm cu adresa de email catre care ai trimis si nu a ajuns?
Erata: se pare ca a intrat mailul, doar ca in folderul de spam. Merci Bruzli pentru info. Whitelist si ati rezolvat problema.
Ar ajuta dacă cei cărora le intră mail-ul în spam, l-ar marca "not spam", indiferent de provider (gmail, yahoo, etc)
Eu nu-l primesc deloc mail-ul. Am verificat si in setari si e bifata optiunea se a primii notificare pe email pentru mesajele private.
Folosesti adresa de yahoo?
Tin sa cred ca este totusi o problema de setare
Primesc email-urile pentru notificari de post nou, ceea ce inseamna ca yahoo nu are o problema cu serverul de email, dar nu primesc notificarile pentru mesaje private, teoretic ar trebui sa fie pe aceleasi setari, aceeasi adresa de email