Asta incercam sa explic si eu mai sus, dar nu pot cu paint:)
Versiune printabilă
Aia cu "Later Edit - Ca mi-a fost lene..."
Sistemul de inregistrare nu era cu intrebari? Acum vad ca e cu scrisoare
Cand vreau sa raspund la un mesaj privat imi apare direct [ QUOTE ]mesajul[ /QUOTE ]. Trebuie sa il sterg pentru a putea scrie.
S-a strigat deja.
O observatie noua ar fi, daca s-ar putea inlocui "Raspuns la:" cu "RE:" ar fi super. Ca sa nu mai apara titluri de genul "Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Raspuns la: Salut!". Cu "RE" ar fi mai scurt si mai usor de urmarit. Parerea mea.
Ca tot vorbeam de schimbat parola. Dupa ce am schimbat-o si am apasat "Saveaza ModificarI" am primit un pop-up de confirmare de tip "Multumim [user]. Am pus si un screenshot.
Ataşament 2465
Ne uităm peste ele astăzi și le rezolvăm cât mai repede.
Până la urmă la quote-ul din mesagerie, unii sunt pentru, alții contra. Care vreți să rămână ?
eu vreau sa ramana. eu raspund cu quote in 95% din cazuri. lucru pe care as vrea sa-l faca toata lumea. nu sa stam toata ziua sa cautam mesajele.
S-a votat. S-a inchis. Ramane!
Upload avatar.Citat:
Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204
Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
Cristi, faceti cum voteaza comunitatea, nu-i bai, daca nu-l scoateti imi fac si singur un bookmarklet. Insa o sa ma amuz mai tarziu pe cei care voteaza "contra", luati si notati cuvintele astea, dragii mei, (tehnic vorbind) o sa se intoarca impotriva voastra mai tarziu aceasta decizie, you'll see :D
Daca un utilizator are contul de skype adaugat nu apare icon-ul sub nume cum apare la messenger.
Cum schimb si eu avatarul?
Imi da eroare: Încărcare eșuată datorită erorii de scriere a fișierului temporar
Raspuns: merge doar cu poze din pc.
Astea sunt erori, sau ati schimbat voi "sistemul" ? http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post249441
La fel "ca mai sus", apar 2 posturi, unul dupa altul. Sa inteleg ca daca postez "dupa mine", imi apare de 2 ori? Inainte era altfel, acum e fel-a-fel.
E simplu sa fac posturi. De cate am nevoie pt marketplace? Vb cu mine in 20 de fraze, si am 20 de posturi.
Vă rugăm apăsați butonul de mai jos pentru a modifica adresa dvs de email și parola. Orice modificare pe care ați făcut-o în această pagină nu va fi salvată.
Ma gandesc ca daca e butonul sus ar trebui schimbat!
intalnit la schimbare avatar:
Ataşament 2511
2013-05-02_1410 | Flickr - Photo Sharing!
Se pare ca nu se pot vizualiza profilele altor useri.
Si nici lista de prieteni nu e disponibila!
@robyroy
Eu nu am probleme, pot vizualiza orice profil, folosesc mozilla.
@Rapsodia
Imi apare lista de prieteni dar daca dau pe "mai mult" nu imi mai apare niciun prieten.
Da, est ok acum si la mine.
Ataşament 2539
Nu sunt numarate corect nr-ul de post-uri. La userul din imagine apare un singur Post, cu toate ca are mai multe.
Butonul de "Spy" nu mai exista.
Dupa ce dai click pe What's new, iti apare sus Activity stream, ala e noul Spy.
In unele sectiuni este dezactivat counterul, nu vrem sa se inmulteasca nejustificat nr. de bancuri si de "Bine ai venit"-uri ale celor proaspat veniti :)