Url-urile si-au schimbat forma. Trebuie modificat .htaccess-ul Nici unul din url-urile vechi nu redirecteaza catre forma actuala.
Versiune printabilă
Url-urile si-au schimbat forma. Trebuie modificat .htaccess-ul Nici unul din url-urile vechi nu redirecteaza catre forma actuala.
vBulletin 4.0 are mecanism nativ de URL rewriting (vechiul forumm avea modulul vbseo pentru asa ceva).
O sa reglăm si asta, doar sa vina si Cristi Mezei.
Practic din url trebuie eliminat showthread.php?
http://forum.seopedia.ro/showthread.php?14176-Upgrade-forum-Discutii-despre-viitor-Aug.-2010./page6
Sigur. Ma voi ocupa de el in zilele urmatoare. Sunt mai multe de adaugat la forum.
Modernist pe naiba. Nici nu vad textul corect. O sa incerc sa vad daca reusesc sa pun un skin legacy de 3.8 sau ceva mai uman.Citat:
Postat în original de Seinfeld
Va fi repus :) Poate ar fi timpul sa facem si o tema custom si sa apelam la un designer sa ne creeze un logo nou.
Daca te referi la www.seopedia.ro, mie imi merge corect. E bazata doar pe RSS.
Lume noua.
Trebuie sa refac toti indecsii din website. Cautare, useri, numar posturi, etc. Vor merge. Sper :)
Se poate. O sa fac cu Gupi asta. Cum a spus si el, acum este rewrite-ul nativ in VB, asa ca am scapat de VBSEO si de inca 150 USD licenta pe an sau whatever.
Vb. 4.0 vine fara un htaccess. Am incercat sa caut o solutie pe net, si am gasit:
Rewrite-ul merge acum, dar nu merge cum erau url-urile inainte (cu VBSEO). Poate cineva sa modifice acest htaccess ca sa avem aceleasi url-uri dinainte ?Citat:
# Author: Matty Asia
# Version 1.6
# Downloaded from: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?325798
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
### THIS IS A LITTLE EXTRA SECURITY AND CAN BE REMOVED
RewriteRule ^includes/(.*) index.php
RewriteRule ^vb/(.*) index.php
RewriteRule ^packages/(.*) index.php
### THIS IS THE ACTUAL REWRITE
RewriteRule ^threads/([0-9]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/page([0-9]+)?)) showthread.php?t=$1&page=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^members/([0-9]+) member.php?u=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^forums/([0-9]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/page([0-9]+)?)) forumdisplay.php?f=$1&page=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^blogs/([0-9]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/page([0-9]+)?)) blog.php?u=$1&page=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^entries/([0-9]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/page([0-9]+)?)) entry.php?b=$1&page=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^list/([^/]*/)([0-9]+) list.php?r=$1$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^content/(.*) content.php?r=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^widget/config/([0-9]+) widget.php?r=config/$1&%{QUERY_STRING}
Nu merg toate chiar perfect
Asta e un exemplu http://forum.seopedia.ro/regulile-si...-intentie.html
(pagina la care sunt trimisi cei ce vor sa se inregistreze)
Un backup vechi in care sa vedeti forma veche a .htaccess-ului mai aveti ?
Gupi, te poti uita tu in backup te rog ?
Asta pentru ca url-urile de acum nu sunt in exact acelasi stil ca inainte. Eu am spus doar ca merg rescrise.
De fapt asta si vreau cu ce am scris mai sus. Sa fac htaccess-ul astfel incat sa fie totul ca inainte.
Merge SPY-ul. Il puteti gasi in submeniul Community/Spy.
Multumim pentru Spy, foarte bun.
Din cate am vazut in noile permalinkuri categoria e inlocuita cu termenul "threads" - modificarea htaccess-ului nu e suficienta; banuiesc totusi ca vB are si un meniu de customizare a permalinkurilor, nu?