-
Vad ca am problema cu numele ales ! De unde sa stiu ca este interzis promoseo si apoi daca asta este domeniul meu si numele site-ului, cum sa i-mi zic ! Castravete ? Vad ca m-ati si amendat ! Macar nu faceti asta, de la inceput o bulina neagra ? Cine il schimba va rog ? seopublic sau vertedi ! Multumesc.
-
@promoseo, banuiesc ca ai fost indrumat sa citesti regulamentul cand ai fost "amendat", desi asta trebuia sa o faci chiar in momentul in care te-ai intregistrat. Tocmai asta se interzice in punctul ala (11, daca nu ma insel): promovarea site-ului prin intermediul username-ului.
Ca user esti omul care detine/administreaza site-ul cutare, si din acest motiv se doreste alegerea unui username "uman" (de ex. eu am numele meu intreg). Asa ca, nici seopublic nu e mai bun, iar daca vertedi este o firma/site de-a ta, nici acela nu e bun. Incearca cu numele tau sau vreun pseudonim care sa te reprezinte.
-
Modificat in vertedi.
Multumim.
-
Krumel ! Parerea mea si a altora despre capacitatile tale in aceste domenii sunt foarte bune ! Cu toata sinceritatea ! Dar ce prastie, ai schimbat username-ul si nu ai trimis un email, cum sa vad ce ai facut daca nu ma puteam conecta, m-am chinuit sa ma pot conecta si nu stiam ce nu merge ! Zi si tu ceva " Grigore, ti-am schimbat parola ! ", vezi ca t're sa scrii "gheorghe" in loc de "xxx", ma apucase transpiratia de nervi !!
Multumesc pentru noul username ! Sper ca nu am fost rautacios !
P.S. Jos scrii "Fost promoseo" zici ca m-am maritat !
-
vertedi, cam de asta e indicat sa iti alegi un nick name corespunzator: scapi de probleme inutile. Tu ai pus 2, eu am ales unu, tu cu care te loghezi? Era mai usor daca 20 de secunde te gandeai la un singur nick name.
Ai dreptate cu mailul. (Problema era rezolvata daca alegeai un nick name, stiai sigur cu ce sa te loghezi. Cei care mi-au trimis modificarile prin PM au primit raspuns de la mine sau au confirmari aici.)
Semnatura poate fi modificata oricand de tine, nu e obligatoriu sa o pastrezi in forma asta. O punem doar ptr a inscriinta oamenii de vechiul nick name.
Spor
Ps: mersi de apreciere.
-
Doresc sa imi schimb numele in Play fun
-
-
schimbati-mi si mie userul in daniel8888 acum fiind leduriauto ms
-
-
Salut,
As vrea daca se poate sa-mi schimbati si mie username-ul.Daniel Nicolescu e ok.Multumesc foarte mult.