-
Diferenta dintre directoarele autohtone si cele straine consta in ancora. In cele romanesti folosesti cuvinte cheie in lb romana, iar in celelalte alte limbi (engleza).
Cum spunea si barosanu nu cred ca ai fost acceptat in 50 directoare peste noapte, eventual in cazul in care nu sunt moderate, dar hai sa zicem ca ti-a fost acceptat in 5-7.
Daca ai cazut in rezultate, problema nu e de la inscrierile propriu-zise in directoarele straine ci pentru felul cum sunt vazute ele de google.
Oricum e prea repede sa te exprimi, insa, probabil un director care a fost banat de google sau face spam sau mai stiu eu ce modalitati negre de promovare foloseste, ti-a acceptat site-ul.
Parerea mea, e ca site-ul a cazut in rezultate din alte motive si nu asta. Ori a sarit cineva peste tine, ori sunt fluctuatii, ori coincidenta ori ori...
Abia acum am vazut ca post-ul tau e din 21 Mai. Au trecut 6 zile.
Acum ce rezultate ai? Cam cate directoare ti-au acceptat site-ul?
Inainte de a inscrie un site intr-un director, verifica directorul de PR, vezi daca are pagini indexate in Google, vezi cate are, vezi daca nu are, verifica sa nu fie banat. Stiu, sa verifici 500 de site-uri (de ex) e mult, insa, sunt softuri (cunosc unul si bun) de inscriere (nu automate) foarte bune (nu dau nume) care au oameni in spate care filtreaza manual fiecare director in parte. Astfel eviti surclasarea din cauza unor directoare mai putin bune.
-
pozitiile fluctueaza pe google, daca ai o optimizare corecta ar tb sa iti recapeti pozitia initiala...
-
Au trecut ceva luni de cand a fost initializat thread-ul... cred ca pana acum si-a rezolvat problema.