Dar afiseaza si situri exclusiv in engleza? Ca altfel chiar imi place. Si mi-ar placea un asemenea site "top" ca si Trafic.ro sau statistcs.ro, dar si pentru siturile mele in english ....
Versiune printabilă
Dar afiseaza si situri exclusiv in engleza? Ca altfel chiar imi place. Si mi-ar placea un asemenea site "top" ca si Trafic.ro sau statistcs.ro, dar si pentru siturile mele in english ....
Eu nu inteleg ce vreti cu ele? Sa stie concurenta cati vizitatori aveti? Care-i cel mai bun refferer? Si sa afle o multime de date importante care nu ar trebui facute publice?
Eu as folosi numai site-urile de statistici care-mi permit sa nu afisez statusul site-ului meu dar nu are sens sa mai bag un script de contorizare in site. Plus ca un awstats care-ti permite sa faci update cand vrei (nu toti hosterii ofera asta din pacate) e cu muuult mai bun si mai reliable decat un site de statistici.
awstats nu iti da referral asa bun ca trafic.ro sau statistics.ro. Adica merg pe link pana la topic-ul care mi-a adus vizite. Awstats imi trimite linkul catre showthread.php fara alte detalii si am eroare. Chiar sunt curioasa cine ce zice, sau macar care topic de al meu a fost atat de destept incat sa vina lumea la mine pe site .... asta mi-as dori. Pe tema asta, nuke (asa de cacao cum este) avea optiunea referral si functiona ca trafic.ro .. te ducea la topic ...
http://www.tracewatch.com/ asta te poate ajuta. Trebuie instalat pe server si isi face si baza de date. Ai documentatie super tare pe site
laufer, mi-ai luat vorba din gura cu tracewatch :)...chiar ma gandeam sa il recomand si eu...sunt foarte multumit de el. ar mai merge bbclone care are un avantaj in plus...iti arata si cuvintele cheie.
Later edit: am descoperit si cum se vad in tracewatch cuvintele cheie...dar totusi are un avantaj bbclone prin faptul ca face si un top al lor...ca e mic sau mare avantajul e altceva
dojo, daca vrei sa faci un site mare de ce intereseaza asa de mult threadul de unde se intra, sau mai clar exact punctul de unde s-a intrat? Conteaza mai mult statisticile pentru referali, keyword researchul si pozitionarea in SERPs pentru kw-urile care te intereseaza, numarul de IBLs, adaugarea constanta de continut. Nu te pierde in amanunte de genul asta.
p.s. Asta daca nu vrei sa faci reclama platita si vrei sa sti exact unde sa o faci.