Si tu faci parte din categoria celor cu colectii de banner-e in footer? Te ai gandit la ce imagine emiti prin acest aspect?
Versiune printabilă
Si tu faci parte din categoria celor cu colectii de banner-e in footer? Te ai gandit la ce imagine emiti prin acest aspect?
http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0
hmmm.. google.com .. hmmm. 61 de erori chiar pe prima pagina..
daca l-ar fi facut strict asa cum iti doresti tu pagina s-ar fi incarcat cu 3 -5 secunde mai greu si ar fi generat un trafic cu vreo 10% mai mare (citisem pe blogul google acu vreo 2 ani acum posibil sa fie alta poveste)
majoritatea folosesc scripturi de directoare si de asta habar nu au ce se intampla acolo.. si daca ai face niste teste ai vedea ca e de ajuns un outgoing link.. si mai ales avand in vedere ca sunt multe la care se face verificare manuala.. ce sa zic.. problema se simplifica chiar
si verificarea aia automata verifica doar de outgoin link nu verifica daca ai pus tu bucata aia de cod..
si din punctul meu de vedere directoare sunt o mare pierdere de vreme..
(hint: bloggin')
Citeste cu atentie, am scris ga.js si ma refeream ca google (google analytics mai precis) ofera coduri de inserat in PAGINILE ALTORA care se valideaza.
Bloggin' daca ai timp, ceva (bun) de spus ca sa aduci trafic si daca iti promovezi site propriu.Citat:
si din punctul meu de vedere directoare sunt o mare pierdere de vreme..
(hint: bloggin')
# stiu e cam oftopic
am 2 bloguri cu pr4 pe un host si inca 1 cu pr2 pe altu.. alea sunt personale dar scriu cel putin odata pe luna ca oricum nu am timp de mai mult..
mai am o serie de 8 bloguri pe wordpress pe care scriu in engleza si scriu tot ce imi trece prin cap.. ce am facut dim si etc.. dar am reusit sa le duc si pe alea la pr 1 si 2..
care sustin mai bine pe urma site-ul care vrei sa il promovezi(ma refer strict la linkuri).. blogurile astea sau vreo 50 de linkuri de pe niste links farms?
stiu ca e mult mai multa munca dar nu de putine ori am reusit sa indexez site-uri noi in mai putin de 8 - 10 ore
# on topic:
sunt chiar atat de importante acele cateva linkuri de pe niste link farms care ti le pun si pe nush ce undergound page? :)
Multi dintre noi preia idei, scripturi, gadgeturi etc., pe care le posteaza asa cum sunt. Ar trebui ca fiecare dintre noi sa ne straduim sa invatam mai mult decat stim. Toti cunoastem, dar putini stim :rolleyes: asta este o parere.
Eu ca si incepator am primit un script gratuit pe care lam modificat acesta ar vizorul-cetateanului ro, cu scuzele de postare, dar inca este in lucru de abea lucrez de cateva zile pe el. In schimb un asa zis webmaster a creat pentru mine un site acel aucr ro, care este un site foarte prost indexat si creeat asta este parerea mea. Pentru aceasta m-am pus sa invat cate ceva din comunitatea "SEO" cu mult respect pentru ei, cei care su ambitie si nu se cred mai destepti ca altii.
Atat stiu ca este foarte greu sa iei cap coada un site si sa il personalizezi, ma refer la acei "webmasteri" cu scuzele de rigoare:( care au profesat alte meserii pana in prezent exact ca mine, si sunt degea experti in "SITE-URI".
Eu va propun un lucru (un sfat prietenesc) inainte de a da cu piatra in cel rau, sa ne privim pe noi in sine intr-o oglinda de 100 de ori daca este cazul si mai apoi sa criticam. Eu va doresc tuturor o zi buna. P.S. Incerc doar sa impac pe uni care nu inteleg anumite Topice.:rockon:
Adauga <meta name="description" /> la aucr. ro Modifica si titlul si baga niste cuvinte cheie pe acolo (prin titlu).Cod:<meta name="keywords" content="asociatia, sindicat, contribuabil, romania" />
<title>AUCR</title>
Cu privire la topic, directoarele au inceput sa scada in "ochii" lui nea Google asa ca ar fi bine sa te orientezi spre altceva decat inscrisul in jdemii de directoare cu link reciproc.
intrebare, ce e gresit in target _blank ?
Nu e nimic gresit. Doar ca "target" nu e un atribut valid XHTML strict: http://www.w3.org/MarkUp/2004/xhtml-faq#target
Ceea ce am propus in postarea initiala a fost ca, daca iti faci director si ai dori ca altii sa insereze in paginile lor o bucata de cod, ar fi bine ca acea bucata sa se valideze sub cel mai recent si cel mai strict standard.
Comentariile de pe acest thread cum ca directoarele sunt bune sau slabe, ca ai sau nu colectie de linkuri pe home, ca sunt mai bune blogurile, etc. sunt pe langa subiectul discutiei.