-
1 Ataşament(e)
interesant site-ul...se vede ca ai depus ceva munca la el...dar ai mai multa grija la ce site-uri inserezi in director(sub ce nume,descrieri si cuvinte cheie)...am facut un print-screen cu prima pagina a site-ului tau si cu ce nu ar trebui sa se regaseasca niciodata pe un site serios...
-
Inca nu pot vedea imaginea care ai pus-o pt ca nu am 10 posturi,dar presupun ca e vorba de site-urile din categoria 'underground'.Acum o sa ma gandesc la o decizie,sa separ site-urile de prima pagina,sau sa le las cu bulinuta +18.Multumesc pentru raspuns si avertizare.
-
da...ai dreptate...despre asta vorbeam...cred ca ar trebui sa ai grija cu acele site-uri,la descrierea si cuvintele cheie ale lor,pentru ca acolo(dupa cum vei vedea cand vei ajunge sa ai peste 10 posturi) se gasesc tag-uri hai sa le zaicem obscene sau continand un limbaj licentios care poate sa iti indeparteze site-ul de vizitatori la fel ca si banii din publicitate,atunci cand vei dori sa iti monetizezi site-ul(hai sa zicem prin google adsense).
-
Da am modificat acum,am separat categoria underground cu toate subcategoriile,de celelalte.Si am avut adsense pe site,dar mi-a fost frica sa nu fie probleme,pentru ca am site-uri oscene,muzica si altele.Asa ca am renuntat la adsense pe site,doar la adaugarea site-ului am lasat si la pagina de intampinare,cand votezi un site:)