tot asa e si de acasa... dau click pe link, se deschide un tab nou si un mesaj pop up windows "Internet Explorer cannot open website....".
Versiune printabilă
tot asa e si de acasa... dau click pe link, se deschide un tab nou si un mesaj pop up windows "Internet Explorer cannot open website....".
Interesat design.Mai ai un pic de lucru la categorii.Reclama din stanga e ca un ghimpe in coaste.Puteai sa dai link direct in categorie,adica cu un nivel mai sus.
mici bug-uri....se corecteaza. Ca programator eu apreciez ca ti-ai facut singur scriptul. Asta este singurul mod prin a iesi din mediocritate si a te diferentia de miile de alte directoare la fel. Intrebarea este daca poti sa adaugi ceva nou care nu se gaseste in restul?
Da pot adauga....este vorba de un tool la care lucrez monentan. Nu stiu cand il voi termina fiindca am si altele pe cap.
Va fi unul foarte folositor care va ajuta pe multi!
Nu dau indicii fiindca ideile se pot fura.
Nu am pus linkul direct fiindca as dori niste pagini in plus pentru indexare.
Am inscris si eu site-ul de mai jos in directorul tau web.Astept inscrierea link-ului in lista.
Pai trebuia sa activezi linkul care l-ai primit pe mail.Si intre timp eu verific daca respecta anumite reguli....
La mine se vede ok, insa design-ul mi se pare deranjant la ochi.