Am facut un nou director cu transfer de PR si LE ....
Pentru cine e amator de inscris link-uri o poate face!!!
seomania.ro
Versiune printabilă
Am facut un nou director cu transfer de PR si LE ....
Pentru cine e amator de inscris link-uri o poate face!!!
seomania.ro
Mi'am adaugat si eu un site. :)
Bafta cu el
sa mai asteptam sa il indexeze google sau sa inscriem deja in el ?
decizia iti apartine...el e nou dar va creste...
"Daca te inscrii castigi un link reciproc, daca nu te inscrii ai un link in minus"
Poate oi fi eu prea... nushtiucum, dar de la un asemenea domeniu eu ma asteptam la un seo blog, niste seo tools, in cel mai rau caz un seo forum langa un director... dar nah, poate vreau eu prea multe :) Ma inscriu de indata ce voi avea vreme. Bafta cu el.
mi-am inscris si eu un link.
bafta cu el, fain nume apropo... de ce nu incerci sa il lucrezi putin? Poate un template... ceva, asa, mai placut ochiului?!
Este perfect asa cum e, cateva ibl-uri mai lipsesc; succes!
M-as inscrie si eu... dar nu gasesc nici o categorie sportiva...
mi-am inscris si eu un site,bafta multa!
Bafta cu el.
O singura precizare, categoria Sport nu exista.
am adaugat si eu cateva , sper sa le aprobi :)
Ca si ceilalti sunt nemultumit ca categoria Sport nu exista.
Probabil ai putea sa pui o tema, ca sa arate mai bine , oricum am inscris cateva siteuri si esti inscris si in lista mea!
Multumesc mult celor care imi dau sfaturi!
Categoria Sport poate o sa adaug, dar nu sunt forte multe site-uri de sport care doresc sa se inscrie si de accea am evitat aceasta categorie.
o zi buna tuturor si la "CAT MAI multe LINK_URI !"
E buna... nu stii cand ai nevoie vreodata, inscrii tu de inceput cateva site-uri si apoi isi da si cateoria aia drumul asa usor usor.
Ai dreptate in felul tau, dar nu strica niciodata:)
Am inscris si eu site-ul din semnatura in directorul tau.
Poate ar fi bine sa ii bagi directorului un nou template(custum template),sa-l traduci,si sa mai diversifici...poate niste seo tools,sfaturi seo,un forum probabil...are foarte mult potential site-ul tau si ar fi bine sa profiti de numele domeniului...