-
Mi-am tras director
Exact aşa se numeşte: mi-am tras director web
url: www.dir.sitax.ro
N-are multe linkuri, nu e genial, pe parcurs intuiesc să-l trasform īntr-un director web care să-ţi stārnească niţel rāsul atunci cānd te-apuci să-ţi pui siteul īn el.
M-am săturat de directoarele standard: nume, url, titlu, descriere, keywords
-
Chestia aia cu "dovedeste-mi ca nu esti prost" nu da foarte bine. Mai potrivit ar fi "dovedeste-mi ca nu esti un bot", sau... vezi tu.
-
da, aşa e.
Prostia n-are nici o legătură cu incapacitatea de a tasta un cod
-
o idee destul de inedita as putea spune. chiar m-am distrat putin pana cand am introdus datele site-ului meu. mult succes!
-
Nu stiu cata lume atragi cu ideea asta si cata lume pierzi eu unul de ex nu imi inscriu site-urile in el din cauza ca nu imi inspira profesionalism.
-
Directorul tau pare a musti de prostie ( mai bine zis incearca sa scrii pe un ton de om normal nu pe un ton de smecher/smechera ). Nu cred ca un om care vrea trafic de calitate va inscrie site-ul in directorul tau ( eu unul prefer calitatea in locul cantitatii , si calitatea in ziua de azi este ceva foarte greu de gasit ).
//offtopic , coltul din stanga sus e cam prea patratos fata de coltul din dreapta sus ;)
-
Incearca sa accentuezi mai mult pe "glumetz smart" (presupun ca asta vrei) decat pe "jmecher cool". Senzatia mea este (scuze daca ma insel, te cunosc prea putin) ca faci ca si Andreea Alpin: incerci sa pari mai "putin inteligenta" decat esti doar ca sa fii "trendy & cool" - si nu inteleg de ce.
E doar o parere (de altfel am inscris un site).
-
linkuri cu nofollow?
sau e o scapare?
-
au fost dofollow la inceput si acum sunt nofollow ? :"> Mi-ar fi fost rusine sa fac asa ceva .
-
Dap linkuri cu nofollow... de ce mi-as inscrie site-urile?