Un director fara link reciproc si cu transfer de PR
dir.wikiteam. ro
Versiune printabilă
Un director fara link reciproc si cu transfer de PR
dir.wikiteam. ro
Īn primul rānd fă-ţi sau pune-ţi o themă...ce-ţi dă PHPLD nu merge
Apoi..cred că numele e cam lung si greu de reţinut
Rezolvă problemele acestea două şi mai vedem :D
Sincer, ma doare in cot de designul unui director. Tot ce-mi doresc de la un director e sa mearga repede inscrierea site-ului si sa nu fie necesar link back-ul.
pe tine...dar totusi..sa fim seriosi...vizitatorul ia prima oara contactul cu designul nu cu altceva. Si sunt si unele theme care ofera usurinta in cautare si in afisarea categoriilor...eu cred ca am 2 argumente destul de solide pentru care ar trebui sa lucreze la design :D
un script pur si simplu trantit acolo, chiar nu merge, incearca si u sa pui un logo ceva, un template, nuj, da fa'i ceva...
Nu vad fratilor care-i problema... am inscris link-ul, a fost aprobat, link-ul este SEO - nota 10.
Lasand la o parte designul care nici pe mine nu ma intereseaza in mod special, categoriile nu sunt SEO, un lucru foarte important de corectat.
PR-ul o sa vina... si acum sa fim seriosi. Chiar este PR-ul un factor important ?
Macar daca as avea PR1 si de doua ori mai multi vizitatori.
Si totusi este un director web care nu necesita din partea dvs un link reciproc. Altii nu fac asemenea acte de caritate.
Direcotrul a fost facut in ideea ca dumneavostra sa aveti un nou director unde sa puteti inscrie site-uri. PR stati linistit peste 1 an o sa fie, voi ciar asa doriti rezultate pe termen scurt
Daca aveti rss-uri va mai recomand
rss.wikiteam.ro (Aveti aici positbilitatea sa puneti un link direct catre fiecare pagina din site-ul dvs, astfel motul de cautare va va indexa mult mai bine!!!!
cu respect
dir.wikiteam.ro
dir.wikiteam. ro vad ca nu merge.
la mine merge , dar e gol!! :o
nici o categorie , nimic !
banuiesc ca s-a resetat db
Acum merge putin. :rockon:
www.pre-link.com
Inca un director fara link reciproc:)astept pareri despre el...
Top-urile alea m-au facut sa inchid pagina imediat. Am dat click pe Adauga URL si m-a dus la nu stiu ce vot in top. S-ar putea ca asta sa te traga in jos cel mai mult
Despre ce top este vorba ? Utilis ?