Daca te uiti mai bine, foarte putine site-uri au in momentul de fata PR-ul care este afisat in acea lista.
Versiune printabilă
Am pus la actualizat lisa de PR, dureaza putin 1-2 zile. Am facut update la PR prea repede, in timp ce se derula PR update :D
salut
am incercat sa te contactez dupa ce am adaugat siteul meu din acest director, si uite ce erori apar
Nume:
Notice: SmartyValidate: [validate plugin] form 'contact' is not registered. in /home2/itboxro/public_html/directorweb/libs/smarty/plugins/function.validate.php on line 46
*Email:
Notice: SmartyValidate: [validate plugin] form 'contact' is not registered. in /home2/itboxro/public_html/directorweb/libs/smarty/plugins/function.validate.php on line 46
*Subiect:
*Introdu codul afişat în imagine:
de asemnea nu a recunoscut linkul reciproc din siteul meu.
este a treia oara cand incerc sa inscriu siteul in directorul Itbox, sper ca de data asta sa fie aprobat,.
Directoare web romanesti gratuite:
eprocent.net
promovare-site.biz/director-web
cazare.ws/index.php?option=com_sobi2&Itemid=3
M-am uitat putin pe website submiter si sigur il cumpar si eu. Am incercat candva la sugestia unui amic sa-l cumpar prin pay pal dar ceva nu era ok desi aveam bani in cont. Saptamana asta sigur il iau si eu. Pare super bun daca inscrii multe site-uri.
O intrebare. In lista de directoare de la Directory Submitter pot adauga si eu site-uri care nu sunt in lista?
Salut, poti da. Ai doua optiuni:
1. daca vrei sa sugerezi includerea in lista oficiala de directoare atunci folosesti pagina de sugestie
2. daca vrei sa le importi singur folosesti metoda simpla descrisa in acest video