opendirectory.ro - asta a fost domeniul meu de teste :)) am avut toate prostiile instalate acolo. acuma am pus un script gratuit, l-am cosmetizat un pic (foarte putin) si-l las in plata lui acolo sa vad ce se intampla cu el.
Versiune printabilă
opendirectory.ro - asta a fost domeniul meu de teste :)) am avut toate prostiile instalate acolo. acuma am pus un script gratuit, l-am cosmetizat un pic (foarte putin) si-l las in plata lui acolo sa vad ce se intampla cu el.
mai trebuia sa pui un "project" in domeniu si era totul bine :)).
Acum pe bune, daca vrei feedback, il cam alungi cu "si-l las in plata lui acolo sa vad ce se intampla cu el"
well cred k un pic de cosmetizare generala a site-ului n-ar strica, in fine ar mai trebui promovat un pic ar fi pacat lasat in "plata lui" ;) .
ideea e ca nu am destul timp ca sa mai investesc si in el. deocamdata il las pe pilot automat sa vad cum evolueaza. l-am inregistrat in alte cateva directoare si in motoarele de cautare (in google e haos :)) nici o pagina nu mai exista din cele indexate de google. si unele aveau pr4, pr3). daca vad ca o sa aiba cat de cat cautare, o sa-l aranjez... si la nivel de script si grafic, ca la SEO sunt praf :))
daca functioneaza, oferi linkuri curate, gratuite si fara pretentii de link reciproc, spune asta cat de tare poti si va veni lumea cu mic cu mare sa-si inscrie linkurile.
A, si lipseste categoria "Bloguri" :D
am adaugat si bloguri :tongue: normal ca n-am pretentie la backlink si linkurile sunt directe.
merge cam incet cu aprobarile site-urilor propuse.
am propus un site cam de o luna si nimic :|
desi acolo pe prima pagina scrie : "Confirmare in maxim 24 de ore."
eh, nah... ziceam si eu asa.:)
se pare ca am confundat directorul cu unul care tare seamana cu al tau si in care am submitat cu ceva timp mai in urma.
nota de corectura :
daca se propune site-ul la ora 11 la ora 18 el apare listat in interiorul directorului. eu asa am patit ;)
totusi ma mira o chestie
daca are o saptamana cum de are PR=1 ?
ca inca nu a fost update de PR.
sau are PR de mai demult ?
pr-ul e dinainte... am avut un blog instalat acolo