Salut,
Va aduc spre cunostinta crearea un nou director web romanesc - http://www.fera.ro
Astept sugestii.
Versiune printabilă
Salut,
Va aduc spre cunostinta crearea un nou director web romanesc - http://www.fera.ro
Astept sugestii.
Renunta cel putin pentru inceput la link reciproc obligatoriu...
Pai din cate vad eu nu e chiar nou.
Mie-mi apare ca avand PR=4 ( pe index ), PR=0 ( pe interioare ) si un alexa rank de 80.000.
Sau e noua interfata grafica ?
skin-ul, fata, moaca, template-ul sau in fine cum i-i zice.
la aia ma referam
oricum e neatragator atata timp cat cere reciprocal link tinand cont ca sunt MII care imi permit postarea linkului fara nicio pretentie ;)
ce versiune de esyndicat folosesti ?
Am incercat sa inscriu un site, mi l-ai refuzat pentru ca nu am link reciproc. Mai cresti putin, apoi pune conditii.
A propos, am vazut inscrise acasa.ro, roportal.ro, kappa, ejobs. Au si ei link reciproc, nu?
pai baga-mi si mie site-ul de la Recent Blog ca postez si eu pe seopedia :)
La faza de sugestii .. never ever ask for reciprocal links. Mi se pare o mare greseala. In viata mea nu am dat un reciprocal in stilul asta. Cand vad un asemenea director, plec imediat si imi pun link-ul altundeva, unde nu mi se cere asta. Si cel la care pun link-ul va creste cu link-urile mele, iar directorul care cere reciprocal sau plata va ramane cu mai putine. Consider ca trebuie sa avem cel putin 10 mii de situri indexate pentru a emite pretentii .. promovarea se poate face si altfel .. eu de pilda ofer featured pentru reciproca. Ca banii o sa-i scot din altele, numai sa creasca "bebelusul"
Pentru a emite pretentii, nu numarul de site-uri indexate conteaza ci autoritatea, page rank-ul si vechimea. Si nu ma refer doar la page rank-ul de pe prima pagina, care devine zero cum ai coborat 2 nivele in site
Daca faci referire la Smarty tin sa te informez ca mai bine de 75% din paginile indexate de google au PR minim 3... e adevarat ca sunt si pagini cu PR 0 dar astea sunt sunt sub 5% - 10%
ce legatura are smarty cu o opinie formulata la modul general?
acum am vazut ca l-ai apobat ! ms :D
Am trimis si eu un site qmedia.ro dar nu am sectiune de linkuri momentan asa ca nu pot pune link. Daca totusi nu il inscrii macar nu-mi mai trimite spam :angry:.
E totusi normal ca la inceput sa accepti inscrieri gratuite pana iti faci o baza de date solida. Apoi mai vezi ...
am adaugat si eu si mi lai respins ....
Mda. M-am saturat de emailuri de la tine cu inscrierea in marele tau director. Inteleg ca dai un email dar nu 7.
PS. trimiterea de emailuri fara ca destinatarul sa fie de acord se numeste SPAM.
Si eu m-am trezit banat. Din ce stiu eu am trimis doar un site, concurent cu unul din ale tale. Ciudata metoda de lucru. Puteai sa nu-l aprobi dar ban pe ip.:O
mai oameni buni ... lasand la o parte faptul ca am primit mail (nesolicitat) sa ma inscriu la fera.ro ..... dar nu am reusit sa ma inscriu ... am incercat de n ori sa bag codul ala de validare, l am bagat si corect si incorect ... tot nu am reusit. asa ca am renuntat. am dat reply la "invitatie" si am spus ca nu merge inscrierea, dar nimic pana acum. trebuie sa spun ca astfel de invitatii am primit si de la alti membri de pe aici. Oare mai are rost sa mai existe rubrica email spam ?